SigmaNet, crestere de 40% a vanzarilor in primele noua luni din 2009


Cresterea este raportata la aceeasi perioada a anului trecut. Potrivit datelor disponibile pe site-ul Ministerului de Finante, cifra de afaceri inregistrata de Sigma Net S.R.L. pe tot anul trecut a fost de 13.898 lei.

"Aceasta crestere ne permite sa fim optimisti in ceea ce priveste targetul din 2009, acela de a avea o crestere de 50% a cifrei de afaceri", spune Bogdan Socol, managing partner SigmaNet.

Daca la inceputul acestui an in oferta magazinului online se aflau 15.000 de produse IT&C, acum SigmaNet are aproximativ 25.000 de produse active, se arata in comunicatul de presa.

"Categoriile de produse ce se vor vinde cel mai bine la final de an, sunt laptop-urile, componentele PC si electronicele. Am inceput deja sa avem mai multe comenzi pe aceste categorii de produse”, adauga Bogdan Socol.

El spune ca, momentan, comanda medie nu a atins pragul de 900 lei plus TVA, prag pe care insa conducerea SigmaNet spera sa-l atinga in perioada sarbatorilor de iarna, romanii fiind mai retinuti in cheltuielile facute pe echipamentele IT&C in 2009.

Si in acest an SigmaNet va urmari sa faca profit, se mai arata in comunicatul de presa. Insa, spre deosebire de alti ani, in 2009 tot profitul va fi reinvestit in dezvoltare. Potrivit datelor disponibile pe site-ul Ministerului de Finante, profitul net realizat anul trecut de Sigma Net S.R.L. a fost de 3.264 lei.

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii