Solutie de management al documentelor de la Siveco


Sivadoc, solutia oferita de Siveco realizeaza managementul performant al documentelor in organizatii din varii sectoare de activitate.

Potrivit Siveco, sistemul Sivadoc aduce o „rentabilizare” a economiei afacerii, la toate nivelurile de cost, produsul fiind prezentat recent in cadrul conferintei „Document Management”, organizate de CIO Council si Agora Media, se arata intr-un comunicat de presa al Siveco.

Conform estimarilor companiei, timpul pentru crearea si gestionarea documentelor scade cu cca 60%, in timp ce productivitatea creste, in medie, cu 30%, timpul alocat diverselor procese de lucru este eficientizat cu peste 25%, arhiva fizica de documente si spatiul de stocare a acesteia se reduc cu pana la 50% etc.

Organizatiile din tara noastra se aliniaza tot mai mult la tendintele internationale care promoveaza gestiunea eficienta a documentelor, cu importante implicatii in protejarea mediului, dar si cu efecte economice, conducand la decongestionarea si eficientizarea proceselor dintr-o organizatie”, declara Ionut Arsenie, Project Manager la Siveco Romania, in comunicatul de presa.

In prezent, solutiile Siveco sunt utilizate de catre beneficiari internationali din 35 de tari. 550 dintre acesti beneficiari sunt localizati in Romania si includ atat institutii publice, cat si companii private.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii