Solutie multimedia pentru e-publishing


Compania enLife Media anunta lansarea pe piata media si de comunicare online din Romania a “Virtual Paper”, solutie multimedia pentru tiparirea electronica a publicatiilor.

Cartile, revistele, ziarele, cataloagele sau brosurile publicate online prin Virtual Paper sunt accesibile intr-un mod similar publicatiilor reale, datorita animatiei care simuleaza rasfoirea paginilor, se arata in comunicatul de presa al companiei.

Solutia se adreseaza atat editurilor si grupurilor de presa, cat si firmelor care, desi au materiale de marketing tiparite, pot transmite unui target mult mai mare catalogul sau brosura cu serviciile sau produsele firmei.

Printre avantajele tehnice ale Virtual Paper se numara optiunile de cautare in continut, navigare controlata catre orice pagina, “trimite articol unui prieten”, semne de carte/revista pe articolele favorite, cuprins vizual, zoom, integrare cu ad-serverul companiei client.

enLife Media este o companie de consultanta si dezvoltare de platforme multimedia pentru marketing si comunicare online.

 

Un material startups.ro Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii