Start-up School prezinta secretele antreprenoriatului online


Evenimentul, organizat de Evensys impreuna cu Banca Comerciala Romana (BCR), se adreseaza tinerilor cu varsta de pana in 26 de ani - studenti, masteranzi si absolventi - interesati de initierea unui proiect online.

Evenimentul va avea loc pe 21 aprilie, la Hotel Howard Johnson din Bucuresti, iar accesul este permis pe baza de invitatie, se arata in comunicatul de presa. (Citeste aici mai multe despre cum poti participa la eveniment.)

Start-up School va reprezenta o zi de conferinte si dezbateri pe tema antreprenoriatului online care vor fi transmise live pe site-ului evenimentului.

Scopul acestui eveniment este de a reuni cat mai multi tineri si a le oferi sansa de a explora potentialul in crestere al mediului virtual alaturi de antreprenori de succes.

Printre antreprenorii invitati se numara: Daniel Pana - director de marketing, BCR; Orlando Nicoara - general manager, MediaPro Interactiv; Vlad Stan - founder, Seed Money; Dragos Manac - advisor to technology startups; Dan Virtopeanu - general manager, Voxline; Ana Maria Andronic - senior associate, SCA Biris Goran; Dragos Roua - consultant independent; Marius Ghenea - antreprenor; Calin Fusu - general manager, Neogen; BobbyVoicu - founder, FTW Media; Cristina Alexandru - project manager, startups.ro; Cristian Manafu - managing partner, Evensys.

La finalul conferintelor, Start-up School va gazdui si un concurs de idei si proiecte dedicate Internetului. Un numar de pana la zece studenti - selectati dintre cei care au trimis in prealabil o prezentare - vor avea sansa sa-si expuna ideea de afacere in fata expertilor din juriu. La final, concurentul al carui proiect va acumula cel mai mare punctaj va fi premiat cu suma de 1.000 de euro.

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii