Targ de francize la Bucuresti


Cea de-a patra editie a Salonului International de Francize RoFrancize va avea loc, incepand de astazi si pana pe 24 februarie, in Pavilionul 15 al Complexului Expozitional Romexpo din Capitala. Evenimentul este organizat de Romexpo si CHR Consulting.

Daca sunteti in cautarea unei idei de afaceri, puteti participa la targul de francize pentru a va informa si a alege o marca de companie pe care sa o preluati. Pe toata durata de desfasurare a evenimentului, veti putea compara si testa produsele francizorilor si veti avea ocazia sa aflati mai multe detalii despre conceptele de franciza.

La eveniment participa peste 45 de expozanti - francizori, master francizati sau companii din domenii conexe francizei. Tarile reprezentate sunt Romania, Grecia, Portugalia, Italia, SUA, Franta.

Sistemele de franciza prezentate acopera domenii precum fast-food, patiserie, produse ecologice, consultanta, servicii financiare, imobiliare, coafura, solarii, cosmetica, bijuterii, pietre pretioase, decoratiuni interioare.

Printre marcile prezente la targ in cautarea unor noi francizati, se numara American Hot Dog, Ana Pan, Wu Xing, Fun Science, Gett's, Pizzeria Bella Italia, Gipo, Rodipet.

"RoFrancize face posibil ca cea mai larga gama de actori - francizati si francizori, consultanti, brokeri, camere de comert, agentii imobiliare, centre comerciale, banci si societati de leasing, trusturi de presa - sa isi prezinte oferta si sa ne dea dimensiunea de ansamblu a ingredientelor necesare inceperii unei afaceri in franciza", a declarat Catalin Trifu, Director Organizare Targuri si Expozitii la Romexpo.

Cu ocazia acestui eveniment, expozantilor le se ofera un nou produs de promovare si recrutare directa, sub sloganul "Meet your partner!". Obiectivele acestuia sunt sustinerea spiritului antreprenorial, promovarea de noi concepte de franciza, precum si recrutarea de noi parteneri francizati.

Tot in cadrul targului de francize, maine, 23 februarie, la ora 12.00, la Centrul de Afaceri Romexpo (Pavilionul 31), va avea loc seminarul cu tema "Cum achizitionezi o franciza in 2008". Seminarul va aborda urmatoarele subiecte: tehnici de achizitie si negociere; oferte de centre comerciale; produse financiare destinate afacerilor startup.

Programul de vizitare al RoFrancize este intre orele 10.00 - 18.00, in zilele de 22 si 23 februarie si intre orele 10.00 - 16.00, duminica, 24 februarie. Biletul de intrare costa 11 RON. Anul trecut, evenimentul a avut aproximativ 4.500 de vizitatori iar anul acesta sunt asteptati in jur de 7.000 de vizitatori.

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii