The Practice, crestere de 66% a cifrei de afaceri in 2008, fata de 2007


Cifra de afaceri inregistrata de companie in 2008 s-a ridicat la aproximativ 1,2 milioane de euro.

Anul trecut, clientii The Practice au fost reprezentati de 24 de companii, care au totalizat 33 de brand-uri, se arata in comunicatul de presa. Aceste companii fac parte din domenii precum: materiale de constructii, financiar, imobiliar, petrol, HR, IT, retail, lactate, cafea, bauturi racoritoare, bere, auto-moto, fashion sau cosmetice.

Cu un procent de 75% dintre clienti agentia a avut contracte anuale. Pentru circa 60% dintre clienti agentia a prestat servicii integrate de PR, ce includ comunicare externa si interna, corporate PR si marketing PR. Pentru restul de aproximativ 40% dintre clienti, agentia a prestat servicii de PR fie exclusiv din zona de corporate communications (circa15%), fie din cea de marketing PR (circa 25%).

The Practice este o companie de consultanta in relatii publice, care face parte din Leo Burnett Group. In Romania, agentia este partener exclusiv al Publicis Consultants | Worldwide, reteaua internationala de consultanta in comunicare corporativa si strategii de relatii publice a Publicis Groupe.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii