Trend Consult deschide un nou birou in afara tarii


Biroul va functiona la Varsovia, prin infiintarea Trend Consult Polonia. In 2008, compania de training a inaugurat reprezentanta Eagles Flight Central Europe, la Viena.

"Deschiderea biroului din Polonia face parte din strategia grupului de a deveni un partener regional pentru companiile cu prezenta in CEE, care doresc sa deruleze campanii de pregatire a personalului unitare si coerente in tarile in care activeaza”, spune Adrian Florea, Managing Partner Trend Consult.

Investitia necesara pentru deschiderea noului birou este de 150.000 de euro, se arata in comunicatul de presa. Pachetul majoritar de actiuni, respectiv 70%, apartine Grupului Trend Consult, iar restul de 30% unui partener local.

"Anul 2009 a fost pentru noi un an atipic, mai bun decat am crezut la inceput. Cifrele realizate in ultimele doua trimestre ale anului trecut au fost cu 25% - 30% mai mari fata de cifrele realizate in aceeasi perioada a anului 2008. Maturitatea si flexibilitatea programelor noastre, precum si platforma de Learning transfer oferita, au atras acei clienti importanti, care in 2009 au cautat servicii de inalta calitate la preturi competititve”, adauga Adrian Florea.

Potrivit propriilor estimari, cifra de afaceri a Trend Consult a fost de 960.000 de euro, in 2009.

Prin cele patru companii din cadrul Trend Consult - Sales Academy, Eagles Flight Central Europe, Lime Experience si ETRO Learning - Grupul dezvolta si livreaza programe de invatare catre companii din domenile financiar-bancar, IT&C, turism, retail si distributie, FMCG, pharma si consultanta.

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii