Workshop pentru angajatorii din domeniul IT&C


Evenimentul este organizat de Von Consulting si se adreseaza persoanelor implicate in activitatea de recrutare pentru companiile cu profil IT&C.

“IT Recruitment Workshop” se afla la a doua editie si va avea loc in Bucuresti, pe 16 si 17 octombrie. Evenimentul se adreseaza atat angajatilor din departamentele de resurse umane ale companiilor IT&C, cat si consultantilor din agentiile de recrutare care au clienti in acest domeniu.

In cadrul workshop-ului vor fi expuse, prin metode interactive, tehnicile de interviu si metodele de abordare a tipurilor de candidati problematici.

Punctele importante ale cursului sunt legate de prezentarea pietei IT&C si a tipurilor de proiecte si aplicatii existente, de modul in care sa iti vinzi postul/compania, pe o piata din ce in ce mai competitiva.

Pe langa partea informativa, programul prevede si urmarirea de inregistrari video ale unor interviuri tehnice, ceea ce ofera o imagine mai buna asupra recrutarii intr-un domeniu specializat.

Von Consulting este o companie care si-a concentrat activitatile de recrutare de specialisti si personal din middle management in domenii precum IT, constructii, vanzari sau in domeniul financiar-contabil si administrativ.

Mai multe informatii despre evenimentul organizat de companie pot fi gasite aici.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii