Training "Controlling si Managementul Costurilor" (28 - 30 ianuarie 2009)

Evenimentul, organizat de Svasta, va avea loc in perioada 28 - 30 ianuarie, la Hotel Dragului, in Predeal.

Training-ul se adreseaza in principiu persoanelor de top si middle management, persoanelor de decizie si expertilor in managementul costurilor si finante.

Principalele teme abordate in cadrul cursului vor fi: Elemente generale de Controlling; Diferente dintre contabilitatea externa (contabilitatea financiara) si contabilitatea interna (calculatia costurilor); Transfer din contabilitatea financiara in calculatia costurilor; Tipuri de costuri - prezentare; Indicatori pentru decizii de pret sau de cantitate (pe baza tipurilor de costuri); Sistemul de controlling operativ - pe baza indicatorilor; Tipuri de costuri - instrument de analiza si decizie; Constructia si negocierea pretului; Bugetare; Investitii.

Taxa de participare la training este de 1.490 de lei, iar cea de sustinere a examenului de 175 de lei (preturi fara TVA).

La inscriere se pot acorda urmatoarele reduceri: 3% si 5% pentru al doilea, respectiv al treilea participant de la aceeasi organizatie; 10% pentru participanti de la organizatii care au mai apelat la seminariile Svasta.

Organizatorii ofera si un pachet optional in valoare de 650 de lei (fara TVA), ce include cazare si masa pentru toata perioada seminarului.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.