Training “Management, Schimbare si Performanta” (25 - 26 aprilie 2009)

Evenimentul, organizat de Extreme Training, va avea loc in zilele de 25 si 26 aprilie, in Bucuresti, si reprezinta cel de-al doilea modul din cadrul programului Leaderul de Platina, dezvoltat de companie.

Training-ul se adreseaza persoanelor din middle si top management, dar si celor care vor sa inteleaga mai bine mecanismele schimbarii si cum trebuie facuta aceasta astfel incat organizatia sa performeze.

Temele abordate in cadrul training-ului vor fi: Lider versus Manager; Stiluri de conducere eficiente; Delegarea competentelor; Managerul si munca in echipa; Ghidul liderului eficient; Instrumente cheie pentru a invinge rezistenta la schimbare a oamenilor din organizatie; Leading change - modelul in opt pasi; Organizatia performanta; Standardele organizatiei; Indicatorii de performanta; Performanta, dezvoltare si coaching; Evaluarea performantei.

Taxa de participare este de 785 de lei (inclusiv TVA)/persoana, la care se acorda o reducere de 25% pentru inscrieri efectuate pana pe 10 Aprilie. De asemenea, pentru inscrierea la patru module din programul Leaderul de Platina, al patrulea modul este gratis.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.