Training “Negocieri - Abilitati de Baza” (19 - 20 februarie 2010)

Evenimentul, organizat de Compass Training, va avea loc in zilele de 19 si 20 februarie, in Bucuresti.

Trainingul este recomandat in principal pentru: noii angajati, care trebuie sa-si insuseasca rapid cunostintele si abilitatile de baza de negociere; personalul din middle si top management care are nevoie de imbunatatirea abilitatilor de negociere si/sau reimprospatarea cunostintelor; orice angajat care este implicat intr-un proces ce are drept scop obtinerea unor rezultate stabilite.

Tematica abordata in cadrul training-ului cuprinde: Principii de baza ale procesului de negociere; Elemente de comunicare in negocieri - Crearea raportului interpersonal; Folosirea comunicarii non-verbale (Body & Paralanguage) in negocieri. Interpretarea atitudinilor si starilor partenerilor de negociere; Pasii esentiali ai procesului de negociere. Modul de pregatire si modul de incepere a discutiilor; Tactici folosite de negociatori; Stiluri de negociere. Evaluarea stilului personal cel mai frecvent folosit; Evitarea greselilor tipice care pot afecta o negociere de afaceri.

Taxa de participare este de 375 de euro + TVA/persoana. Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Atelier “Vorbirea in Public” (19 februarie 2010)

Evenimentul, organizat de Erudio pentru Romanian Managers, va avea loc pe 19 februarie, la Hotel Golden Tulip Times, in Bucuresti.

In cadrul atelierului vor fi abordate urmatoarele subiecte: Prezenta scenica (ocuparea spatiului, stapanirea emotiilor, relatia cu publicul); Definirea mesajului si constructia primei scheme argumentative; Dezvoltarea discursului prin adecvarea lui la o situatie data.

Taxa de participare este de 220 de euro + TVA/persoana. Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Seminar “Cloud4 Business” (19 februarie 2010)

Evenimentul, organizat de Appnor, primul integrator de servicii cloud din Romania si partener Google, va avea loc pe 19 februarie, in Bucuresti.

Organizatorii seminarului si-au propus sa raspunda la intrebari precum: Ce inseamna Cloud Computing? Care este diferenta dintre SaaS/PaaS si IaaS? Cum poti profita de cloud in compania ta? Cat de sigure sunt serviciile cloud? Cum iti vor influenta jobul?

Alaturi de Appnor vor participa reprezentanti ai Red Hat, Intel si Dell.

Cei interesati se pot inscrie aici, insa este necesara aprobarea participarii. Nu se percepe taxa de participare.

Mai multe informatii pot fi solicitate aici.

 

Eveniment Lumea SEO PPC - Tema SEO (19 februarie 2010)

Lumea SEO PPC reprezinta o serie de intalniri pe tema PPC (Pay-Per-Click) si SEO (Search Engine Optimization), organizate de Ionut Munteanu si Olivian Breda.

Editia din 16 februarie va avea loc la Orange Concept Store, in Bucuresti.

Tema intalnirii va fi “Interpretarea rapoartelor din Google Analytics”. In cadrul evenimentul, vor exista si trei sesiuni de networking (la inceput, in mijlocul intalnirii si la final).

Participarea la eveniment este gratuita. Mai multe informatii pot fi gasite aici.