Workshop Empretec (12 - 20 noiembrie 2010)

Programul este promovat de United Nations Conference on Trade and Development (UNCTAD) si sustinut de Guvernul Romaniei prin MIMMCMA (Ministerul Intreprinderilor Mici si Mijlocii, Comertului si Mediului de Afaceri). Editia din perioada 12 - 20 noiembrie va avea loc la Bucharest Hubb.

Empretec este dedicat antreprenorilor cu experienta in business, antreprenorilor care au vazut si partea usoara, dar si cea provocatoare a mediului socio-economic romanesc si nu numai.

Programul ofera participantilor posibilitatea de a lua parte la experiente unice de business, de a-si identifica, rafina si testa competentele antreprenoriale, precum si de a primi feed-back constant de la colegi, de la facilitatori si de la clienti.

Participantii la workshop vor avea ocazia sa inteleaga cum gandesc si cum se comporta antreprenorii de succes in diferite situatii, sa negocieze, sa conduca eficient, sa influenteze si sa controleze rezultatele, sa se descurce in diverse situatii limita, sa lucreze in echipa, sa-si cunoaasca punctele forte si cele la care este necesar sa lucreze pentru a imbunatatii. De asemenea, participantii vor avea posibilitatea sa testeze si sa aplice experienta zilnica in toate exercitiile atelierului de lucru, dar si in afacerea curenta.

Taxa de participare este de 1000 de euro/persoana.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.