Workshop “Leading is Everybody’s Business” (17 noiembrie 2011)

Evenimentul este organizat de HPDI (Human Performance Development International) si Fundatia Leaders si va avea loc pe 17 noiembrie, la Belgrad, Serbia.

Workshop-ul are ca teme liderul si leadership-ul echipei si va fi sustinut de Jim Bagnola, trainer, coach si consultant specializat in leadership, managementul stresului, customer service, coaching skills si change management.

Evenimentul face parte din seria de workshop-uri ”The Leadership Tour” (Cluj - Belgrad - Timisoara - Bucuresti) si se adreseaza echipelor de management atat din corporatii, cat si din companiile mici aflate la inceput de drum.

Printre principalele teme abordate in cadrul workshop-ului se numara: Diferentele majore dintre manageri si lideri; Modalitati de extindere a puterii leadership-ului in cadrul intregii organizatii; Cele cinci lucruri de baza pentru a te pozitiona si a avea o influenta reala; Sursa celor 80% din problemele intalnite la locul de munca; Legatura dintre relatia minte - trup si abilitatile de lider.

Mai multe detalii pot fi gasite aici.