Workshop “Metode inovative de management” (3 iulie 2010)

Evenimentul, organizat de JCI Bucuresti, va avea loc pe 3 iulie, la Bucharest Hubb, si reprezinta primul din cele doua workshop-uri organizate in cadrul proiectului Empowering Entrepreneurs.

Primele doua evenimente marca Empowering Entrepreneurs propun abordarea urmatoarelor subiecte: experimentarea abilitatilor de manager de top, la nivel international; construirea de sisteme de afaceri autonome, atat in interiorul companiei, cat si in relatie cu piata; deprinderea comportamentelor performante ca antreprenori; gasirea de sisteme de masurare a performantei activitatilor dintr-o firma mica; imbunatatirea managementul timpului si al stresului; tranzitiile si momentele de dezvoltare ale unei companii antreprenoriale; cum putem construi o echipa si cum sa o conducem; ce inseamna leadership antreprenorial; cum sa trecem de la o idee la un plan lunar/annual de business; integrarea activitatilor de zi cu zi cu echilibrarea tuturor planurilor vietii.

Taxa de participare este de 99 de lei/persoana. Cei care aleg si celalalt workshop platesc in total 149 de lei/persoana.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.