Gecad ePayment lanseaza ePayment Start Up


Acesta reprezinta un pachet de servicii integrate de comert electronic, dezvoltat special pentru companiile care vor sa inceapa sa vanda online.

Oferta, disponibila pana la 31 decembrie 2008, pastreaza toate functionalitatile solutiei clasice BRD ePayment, de la procesarea platilor online pana la serviciile antifrauda si de suport 24/7, la un comision preferential de 2,9%+1 euro pentru fiecare tranzactie realizata de magazinul online, se arata in comunicatul de presa.

Compania lanseaza pe piata si o noua gama de servicii de internet marketing destinate eficientizarii investitiilor in promovarea web.

"In conditiile in care companiile se pregatesc pentru un 2009 dificil, internetul ramane canalul de vanzari si de promovare care ofera cel mai bun raport eficienta/costuri. Cred ca sfarsitul lui 2008 este un moment bun pentru toate companiile, mici sau mari, care nu vand inca online, sa faca acest pas iar cei care vand deja pe internet sa isi promoveze produsele intr-un mod cat mai eficient", spune Carmen Sebe, CEO la GECAD ePayment.

Noile servicii de internet marketing includ optimizare pentru motoarele de cautare (SEO), campanii de publicitate AdWords, evaluare de website - utilizabilitate, construire de prototipuri de site-uri, testare cu utilizatori, web analytics si managementul reputatiei online. Toate acestea sunt menite sa ajute magazinele online sa isi creasca traficul, rata de conversie si sa isi construiasca o reputatie puternica.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii