Evenimente

Gala Conference Start&Grow 2010


Dupa opt luni de antreprenoriat in timp real, saptamana viitoare, joi, 16 decembrie, incheiem oficial editia de anul acesta a programului Start&Grow, in cadrul unui eveniment special.
Gala Conference Start&Grow 2010

Gala Conference Start&Grow va fi o intalnire la care participa toti partenerii programului - antreprenori si manageri cu experienta, cei care au fost in aceste luni alaturi de start-up-urile selectate.

Evenimentul va incepe cu un panel de discutii in care vom surprinde o serie de sfaturi de baza din partea echipei de parteneri catre cei aflati la inceput de drum in business. O sa pornim de la situatii si experiente concrete, legate de toate aspectele unei afaceri, astfel incat informatiile oferite sa fie cat mai relevante pentru cei care vor sa le puna in practica.

Dupa o pauza de cafea, in partea a doua a intalnirii, cele patru echipe de antreprenori din program vor impartasi din experienta acumulata in ultimele luni, vor spune care au fost problemele de care s-au lovit si cum au reusit sa le depaseasca.

Continuam apoi cu o sesiune de intrebari si raspunsuri si incheiem evenimentul cu o sesiune de networking.

In plus, am pregatit si cateva surprize pentru participanti ;)

Iata programul evenimentului:
9.00 - 10.00: Inregistrare si cafea de bun venit
10.00 - 10.05: Scurt intro despre eveniment
10.05 - 12.00: Panel partenerii Start&Grow - "Elemente de baza pe care ar trebui sa le stie si sa le aplice antreprenorii aflati la inceput de drum"
12.00 - 12.30: Coffee break
12.30 - 13.00: Prezentarile celor patru echipe de antreprenori Start&Grow
13.00 - 13.30: Sesiune de intrebari si raspunsuri
13.30 - 15.00: Lunch & Networking

Pentru ca este o editie speciala, de data aceasta ii vom avea alaturi de noi ca invitati nu doar pe antreprenorii din comunitatea Start&Grow, ci deschidem participarea si catre alte persoane care vor sa isi lanseze propria afacere sau au deja o companie.

Insa, ca si pana acum, numarul de locuri la eveniment este limitat si accesul se face doar pe baza de confirmare, printr-un e-mail trimis la adresa redactia [@] startups [.] ro in care sa ne spuneti de ce ati vrea sa participati.