Articole
Articole:   Toate  |  Start-up-uri / Kenubi

(3) Start&Grow s-a incheiat, aventura continua!

Anuntul care lansa prima editie a programului Start&Grow suna ireal, prea bine pentru a fi adevarat: "sprijin si consultanta gratuita in aspectele importante ale dezvoltarii unei afaceri".
(3) Start&Grow s-a incheiat, aventura continua!

Ne-am spus ca n-ar strica sa aplicam, macar ne-am fi satisfacut curiozitatile legate de procesul de selectie.

Din punct de vedere al criteriului "afaceri cu o vechime nu mai mare de 4 - 6 luni" ne potriveam perfect. Kenubi era atunci un start-up care abia se nascuse. Incepusem de cateva luni sa lucram la primul produs.

Fiind prima editie nu puteam avea niciun fel de asteptari in afara celor pe care ti le-ar fi putut crea in mod automat parcurgerea listei de mentori.

Dupa ce am aflat ca am fost selectati, ne-am bucurat si am facut loc unei noi curiozitati: "oare cum va fi?".

Pentru Kenubi, Start&Grow a fost o experienta de invatare printr-o asumare publica a obiectivelor. Pe masura ce lunile au trecut si termenele limita initiale au fost depasite, am trecut prin diferite stari care ne-au intarit si mai mult ca echipa.

Am invatat sa apreciem momentele cele mai sumbre pentru ca, in mod paradoxal, in acele momente am gasit cele mai bune idei. Am reinvatat ca motivatia nu se cauta nicaieri altundeva decat in sinea fiecaruia.

Ne bucuram pentru ca am putut lua parte in prima editie a programul Start&Grow. Fiind un start-up foarte "la inceput", nu am avut ocazia de a lucra decat cu o mica parte din partenerii programului - aceia care s-au potrivit cel mai bine pe stadiul afacerii noastre. Insa am avut ocazia sa cunoastem si sa lucram cu oameni deosebiti, care ne-au sprijinit.

Nu in ultimul rand, ii suntem recunoscatori echipei startups.ro care a fost alaturi de noi si care ne-a sustinut atat in momentele bune, cat si in momentele dificile.

Kenubi tocmai a intrat in al doilea an de viata. Primul nostru produs inca nu a fost lansat, dar echipa Kenubi va pregateste ceva bun. Stati pe aproape! :)

Numai bine,
Razvan si Bogdan