Parteneri
George Butunoiu

George Butunoiu

Managing Partner, George Butunoiu Executive Search
  • News
  • Video
  • Foto
  • Despre
George Butunoiu
Contributia in Start&Grow:
Consultanta in resurse umane

"La mine vin foarte multi oameni frustrati ca nu sunt apreciati (si, implicit, platiti) , ca angajatorii nu stiu sa faca business etc. Eu le spun intotdeauna ca au alternativa antreprenoriatului si ca, daca sunt chiar atat de buni pe cat cred, atunci sigur se vor imbogati in scurt timp. Eu sunt convins ca reusita
in antreprenoriat e cea mai buna si mai completa dovada a valorii profesionale a cuiva. Nu in ultimul rand, cu cat mai multi si mai buni antreprenori avem, cu atat ne va fi mai bine in Romania. De aceea, orice initiativa care incurajeaza antreprenoriatul are tot sprijinul si toata incurajarea mea
", George Butunoiu.

George Butunoiu a fost printre primii romani care au lansat o afacere in domeniul recrutarii, la inceputul anilor '90, in 1992.

El s-a alaturat Ward Howell Euroselect in 1996, ca Managing Partner al biroului Ward Howell Romania, o afacere din care si-a facut exitul in 2003; a infiintat apoi propria companie, George Butunoiu ltd. in 2003, impreuna cu alti parteneri de afaceri.

Dupa terminarea studiilor, George Butunoiu a lucrat pentru o perioada scurta de timp ca cercetator in fizica nucleara. In 1990, cariera sa de afaceri a inceput la scurt timp de la Revolutia Romana. El a infiintat mai multe companii, dintre care una a devenit un lider de piata pe segmentul de software pentru afaceri. Incepand cu anul 1992, George Butunoiu a lucrat exclusiv in executive search si in consultanta HR.

Ca autor al unei varietati de texte de afaceri, precum si ca fondator si membru activ in cadrul diferitelor organizatii profesionale, asociatii si proiecte, George Butunoiu este unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata romaneasca de consultanta.

George Butunoiu este licentiat in Fizica la Universitatea Bucuresti, detine o diploma de master in administrarea afacerilor de la Academia de Studii Economice Bucuresti si un master in managementul resurselor umane de la Scoala Superioara de Studii Politice si Administrative, Bucuresti. El studiaza, de asemenea, pentru un doctorat in management si stiinte sociale la universitatile din Corsica si Rennes II.