Parteneri
Radu Tudorache

Radu Tudorache

Owner, M Grup
Radu Tudorache
Contributia in Start&Grow:
Mentoring pentru inceperea si dezvoltarea unei afaceri

"Start&Grow este un proiect concentrat efectiv pe nevoile unor companii aflate la inceput si care maximizeaza sansele de reusita ale acestora. Este o prima modalitate foarte concreta de sprijinire a antreprenorilor, altfel decat prin premii sau consultanta. Este echivalentul apei si al solului necesar unor seminte care sunt puse la incoltit - afacerile de maine!", Radu Tudorache, M Grup.

Motto: Viata e prea scurta pentru a nu o trai fericit si multumit.

Sunt nascut intr-o familie de antreprenori aflata la a patra generatie in domeniul afacerilor. Firul rosu al istoriei familiale se centreaza pe capacitatea mare de munca si inovatie, neaxandu-se neaparat pe un anumit domeniu profesional.

Astfel ca traditia de antreprenori-investitori, inceputa la finalul primului razboi mondial cu o fabrica de carute in mijlocul Baraganului, a continuat strabatand perioada comunista si a ajuns la o diversitate de afaceri in domeniul farmaceutic, imobiliar, industrial si al serviciilor profesionale. Diversitate care a fost in mod cert stimulata de pregatirea mea in domeniul matematicii teoretice, o baza de lucru pentru planificarea oricarei afaceri pe termen mediu si lung.

In acest moment, M Grup - grupul de afaceri in care sunt implicat - include afaceri in Romania si in sud-estul Europei si este un conglomerat activ care urmareste oportunitati de dezvoltare pe cincisprezece axe de afaceri.

Sunt implicat si in proiecte crestin-educative prin Fundatia Aldea-Tudorache, unul dintre planuri fiind infiintarea celui mai vizitat muzeu al tehnicii din Europa Centrala si de Sud Est intr-o locatie care a fost deja achizionata, iar altul fiind scoala-concurs de pictura Iconarul la care participa copii presocloari si scolari ce picteaza icoane in perioada postului Pastilor.

Sunt un adept al antreprenoriatului, considerand acest spirit ca un motor al dezvoltarii personale si nationale intr-o Europa dominata de fostele imperii europene si imi doresc sa pot motiva cati mai multi tineri sa paseasca in acest domeniu si sa-si ia soarta in propriile maini. Imi doresc foarte mult sa incurajez direct si indirect diversi oameni pentru a-si pune in practica ideile de afaceri deoarece doar aceasta abordare antreprenoriala ne va permite sa avem un trai decent in anii ce vor urma.