Parteneri
Radu Georgescu

Radu Georgescu

President and Chairman of the Board, GECAD
Radu Georgescu
Contributia in Start&Grow:
Mentoring pentru inceperea si dezvoltarea unei afaceri

"Antreprenoriatul este un mod de gandire, un mod de viata. A-l trai - fie din postura de angajat, fie din postura de investitor - inseamna sa inovezi in permanenta, sa cauti, sa muncesti, sa te bucuri de ceea ce faci. Sa ne bucuram deci de asta impreuna", Radu Georgescu, President and Chairman of the Board la GECAD.

Radu Georgescu este antreprenor in industria de software, fondatorul si Presedintele Grupului GECAD, Presedintele Comitetului Director si principal actionar la companiile membre ale Grupului: Gecad Technologies/Axigen, Gecad ePayment (cu diviziile ePayment si Avangate) si GECAD NET.

Punand bazele primei companii in 1992, inca dinainte de absolvirea Universitatii “Politehnica” din Bucuresti, Radu s-a implicat in dezvoltarea de software si a reusit, in 1994, impreuna cu echipa GECAD sa lanseze pe piata tehnologia antivirus RAV. In 2003, tehnologia a fost achizitionata de Microsoft.

Dupa achizitie, Radu Georgescu si echipa GECAD si-au concentrat eforturile pe formarea unui grup de firme, fiecare cu un alt obiect de activitate si alta directie de business. Astfel au aparut tehnologiile AXIGEN (una dintre primele solutii de mesagerie electronica din lume, dezvoltata de Gecad Technologies), ePayment si Avangate (solutii de comert electronic si livrare electronica de software, dezvoltate de GECAD ePayment; ePayment este numarul unu in Romania iar Avangate printre primii 3 jucatori la nivel mondial) si Sentinet (pachet tehnologic de securitate, dezvoltat de GECAD NET).