Parteneri
Gabriela Lungu

Gabriela Lungu

Managing Partner, The Practice
Gabriela Lungu
Contributia in Start&Grow:
Ofera participantilor consultanta in comunicare si relatii publice.

"Agentia noastra este o initiativa antreprenoriala de succes. Multi dintre clientii nostri sunt antreprenori de succes. Este firesc sa dorim sa sustinem antreprenoriatul si ne bucura foarte mult ca o putem face intr-un cadru profesionist, cum se anunta programul Start&Grow", spune pentru startups.ro Gabriela Lungu, managing Partner, THE PRACTICE.

THE PRACTICE este o companie de consultanta in PR si comunicare dedicata construirii si protejarii celor mai ambitioase branduri din Romania, locale sau internationale. Axata pe creativitate si eficienta, THE PRACTICE este o prezenta constanta pe podiumurile competitiilor de PR locale si internationale.

Este singura agentie romaneasca de PR care detine grand prix-ul unei competitii internationale de profil (Platinum Award for Best European PR Program of the Year la Sabre Awards 2008), precum si performanta de a fi cea mai premiata agentie din Europa de Est in 2008. In 2009, THE PRACTICE a fost desemnata Agency of the Year in Romania (Romanian PR Award) si nominalizata ca European Newcomer Agency of The Year (European Excellence Awards). Agentia este parte din Leo Burnett Group, unul dintre cele mai importante grupuri de comunicare din Romania.

Mai multe informatii gasiti la www.thepractice.ro