Parteneri

Bucharest Hubb

Entrepreneurial environment
  • News
  • Video
  • Foto
  • Despre
Bucharest Hubb
Contributia in Start&Grow:
Entrepreneurial environment
Seedmoney, fondul de investitii de tip seed pentru mediul online, a deschis, la 1 februarie 2010, primul accelerator de business pentru start-up-uri online din Romania Bucharest Hubb.

Bucharest Hubb este situat in centrul Capitalei, la cateva minute de mers de Piata Unirii, pe str. Stelea Spatarul nr.21. Clubul este gazduit de o cladire istorica cu o suprafata de 800 mp in cadrul careia au fost organizate spatii de lucru, sali de intalniri, o sala de conferinte si una pentru petreceri. Bucharest Hubb este primul club de acest gen din Romania, pentru deschiderea caruia Sedmoney s-a inspirat din practica unor asemenea acceleratoare de business din SUA si Marea Britanie.

Clubul poate fi frecventat numai de catre membri, iar pentru a dobandi acest statut o persoana trebuie sa indeplineasca cumulativ doua conditii: sa aiba o activitate dovedita in domeniul online si sa fie recomandata de unul dintre membrii clubului. Taxa de membru standard este 100 de euro pe luna. In schimbul acestei taxe, membrii au acces nelimitat la spatiile de lucru din incinta Bucharest Hubb, pot utiliza (pe baza de programare) salile de intalniri si pot organiza evenimente beneficiind de infrastructura si utilitatile puse la dispozitie de club.

Pentru a face o vizita a clubului, va puteti inregistra pe www.bucharesthubb.com/register