Parteneri

Money.ro

Consultanta promovare online
  • News
  • Video
  • Foto
  • Despre
Money.ro
Contributia in Start&Grow:
Consultanta promovare online
MONEY.ro este portalul de business multibrand integrat din Romania, care ofera in timp real informatii relevante pe fiecare domeniu si subdomeniu de afaceri in parte, ingloband tot continutul specific produs de grupul Realitatea-Catavencu, indiferent de sursa, dar si cel realizat exclusiv de redactia portalului.

De asemenea, MONEY.ro este locul unde utilizatorii au acces la analize, opinii si comentarii ale profesionistilor din mediul de afaceri, prin platfoma de bloguri Standard.ro.

Portalul ofera utilizatorului o experienta web complexa, continutul editorial fiind dublat de cel video, disponibil pe Webtv.MONEY.ro, singura platforma video de business din .RO.

Totodata, MONEY.ro integreaza servicii esentiale pentru mediul de business, cum ar fi:

  - servicii financiare, curs valutar, prin Convertor.ro

  - calculator dinamic de produse financiare, prin Credite.MONEY.ro

  - widget live cu indicii bursieri ai tuturor pietelor din lume si stiri asociate fiecarui indice

Portalul înglobeaza si continutul oferit de: Tmctv.ro, MoneyExpress.ro, BrokerulZilei.ro, Antreprenor.NET (platforma de business cu informatii utile pentru start-up-uri), Conta.ro (comunitatea online de profesionisti din domeniul financiar-contabil), Codfiscal.NET (colectii online de resurse fiscale, afiliat la portalul de business MONEY.ro).