Parteneri

Hostway

Hosting
  • News
  • Video
  • Foto
  • Despre
Hostway
Contributia in Start&Grow:
Hosting
Start&Grow se potriveste perfect cu strategia noastra. In ultimele luni am facut eforturi mari sa sustinem cresterea pietei din online prin investitii in agentii interactive, start-up-uri si IMM-uri. In acest moment implicam resurse importante in aceasta directie si suntem convinsi ca rezultatele se vor vedea in timp. Vom acorda membrilor Start&Grow toata sustinerea de care au nevoie pe partea de gazduire si comunicare colaborativa. Speram sa le facilitam astfel posibilitatea de a avea o prezenta online profesionala, care sa se traduca in conversii de clienti, oportunitati de colaborare si procente de crestere”, Flaviu Radulescu, General Manager Hostway Romania.

Fondata in 1998, Hostway Corporation este una dintre cele mai mari companii de hosting la nivel global, cu prezenta in 13 tari, 15 datacentere, 17 centre operationale si peste 700 de angajati. Serviciile noastre includ inregistrare domenii, web hosting, colocare, servere dedicate, hosting SaaS si servesc mai mult de 1,4 milioane de website-uri si peste 2 milioane de clienti din intreaga lume.

Filiala din Romania a fost lansata in martie 2006 si a devenit in scurt timp unul din cei mai importanti jucatori din piata locala de hosting. Suntem mandri sa lucram alaturi de branduri importante ca BRD, Trilulilu, GSP TV, CANCAN, Realitatea-Catavencu sau National Geographic Channel Romania.