startups
"Am deschis!  ;)"
Bacania Veche

Bacania Veche

Industrie:
RETAIL
Bacania Veche (Str. Barbu Vacarescu 49) este un concept de magazin unde se vand doar produse naturale, care provin atat de la furnizori din tara (lapte si produse lactate, carne si produse din carne, preparate traditionale, legume, fructe etc), cat si din strainatate (condimente, uleiuri etc).

”Momentul Start&Grow este cel mai important lucru care s-a intamplat in viata Bacaniei. Cred ca oportunitatile oferite de program reprezinta combustibilul de inalta performanta pe care l-a primit Bacania pentru a-si putea atinge mult, mult mai repede obiectivele. Este genul de intamplare care ar duce la o explozie a valorii de bursa a oricarei companii. Pentru mine, intrarea in Start&Grow este propriul meu Oscar primit pentru o idee originala”, spune pentru startups.ro Marius Tudosiei, fondatorul acestei afaceri.

Marius Tudosiei este pasionat de gatit si cunoaste foarte bine piata pe care activeaza. Bacania nu va fi doar un magazin, ci acolo se vor tine si ateliere de gatit (exista un spatiu unde Marius va gati paine proaspata, prajituri), workshop-uri pe teme culinare/alimentatie sanatoasa etc.

In urmatorele luni, vom putea urmari impreuna in ce masura conteaza in business pasiunea pentru domeniul in care iti lansezi afacerea.

Adresa Bacaniei Vechi