"Am deschis! ;)"
Bacania Veche
Industrie:
RETAIL
RETAIL
29 sep 2010
Dupa un weekend cu paine de casa, cozonaci framantati de mana, brownies, degustari de dulceturi si branzeturi fine, Bacania Veche s-a deschis oficial si isi asteapta oaspetii in casa de pe Barbu Vacarescu 49.
Cu o zi inainte de deschiderea oficiala, Marius Tudosiei a ajuns acasa seara tarziu. Fusese in discutii cu furnizorii si vroia sa mai lucreze putin la pregatirile pentru lansare - sa puna la punct detaliile programului si sa trimita niste e- mail- uri. A adormit insa odata cu Luca, fiul lui
[...articolul complet]
Cu o zi inainte de deschiderea oficiala, Marius Tudosiei a ajuns acasa seara tarziu. Fusese in discutii cu furnizorii si vroia sa mai lucreze putin la pregatirile pentru lansare - sa puna la punct detaliile programului si sa trimita niste e- mail- uri. A adormit insa odata cu Luca, fiul lui
[...articolul complet]
23 sep 2010
In ultimele luni, Marius Tudosiei a lucrat de zor pentru deschiderea Bacaniei Vechi. A amenajat spatiul. A testat cuptoarele. A umblat prin tara dupa furnizori si a umplut rafturile cu bunatati. Maine, bacania se deschide oficial.
Nu va fi un eveniment clasic de lansare - o conferinta, un speech si un coktail. Va fi o sarbatoare a bucatelor bune, a delicateselor si a bunului gust. Si nu va dura doar cateva ore, ci cateva zile, asa cum ii sade bine unei lansari de
[...articolul complet]
Nu va fi un eveniment clasic de lansare - o conferinta, un speech si un coktail. Va fi o sarbatoare a bucatelor bune, a delicateselor si a bunului gust. Si nu va dura doar cateva ore, ci cateva zile, asa cum ii sade bine unei lansari de
[...articolul complet]
03 sep 2010
Nu e o deschidere oficiala. Sambata, 4 septembrie 2010, dau de perete obloanele Bacaniei Vechi, in ceea ce s-ar putea numi deschiderea operationala. Pana acum am facut doua teste de functionare, despre care nu prea am vorbit, iar acum am decis sa ii dau doua saptamani de functionare "in priza directa".
Trebuie sa vad ce se intampla inainte de un eveniment pe care nu mi- l doresc prea mare si care sa marcheze debutul oficial.
Ma uitam mai zilele trecute in urma si puneam cap la cap intamplarile. Am inceput efectiv sa lucrez la implementarea proiectului in 15 martie. Mai e un pic
[...articolul complet]
Trebuie sa vad ce se intampla inainte de un eveniment pe care nu mi- l doresc prea mare si care sa marcheze debutul oficial.
Ma uitam mai zilele trecute in urma si puneam cap la cap intamplarile. Am inceput efectiv sa lucrez la implementarea proiectului in 15 martie. Mai e un pic
[...articolul complet]
06 aug 2010
Se apropie cu pasi mari. Deschiderea oficiala. Am realizat, cu ocazia asta, ca nu poti fi niciodata pregatit. Sau destul de pregatit. Nu sunt nici eu. Cu toate acestea, ultimele saptamani din cantonamentul Start&Grow m-au invatat ca cel mai important lucru e sa vinzi.
Sa muti banii de la clienti catre tine. Nu vinzi, nu existi. Sau crapi (citat din Bogdan Comanescu). Ceea ce nu e de dorit.
Zilele astea, cu ceva vreme inaintea deschiderii oficiale, fac un preview la Bacania Veche. Ofer unui cerc restrans de clienti - toti, sau aproape toti selectati
[...articolul complet]
Sa muti banii de la clienti catre tine. Nu vinzi, nu existi. Sau crapi (citat din Bogdan Comanescu). Ceea ce nu e de dorit.
Zilele astea, cu ceva vreme inaintea deschiderii oficiale, fac un preview la Bacania Veche. Ofer unui cerc restrans de clienti - toti, sau aproape toti selectati
[...articolul complet]
15 iun 2010
“As manca ceva bun!” Asa a inceput Bacania Veche. Un proiect care acum doi ani nu avea nici nume, nici cap, nici coada. Lucruri pe care le-am rezolvat in aceasta perioada, de cand mi-a venit in cap mai clar decat pana atunci, fraza din deschidere.
Da, as fi mancat ceva bun. Dar ce presupunea asta?
Pai in primul rand aducea costuri adaugate foarte mari. Timp, combustibil, consum nervos (traficul urban nu e chiar o placere), ruperea de alte activitati de weekend care m- ar fi putut face mai relaxat (si deci mai eficient)
[...articolul complet]
Da, as fi mancat ceva bun. Dar ce presupunea asta?
Pai in primul rand aducea costuri adaugate foarte mari. Timp, combustibil, consum nervos (traficul urban nu e chiar o placere), ruperea de alte activitati de weekend care m- ar fi putut face mai relaxat (si deci mai eficient)
[...articolul complet]
01 iun 2010
A renuntat la planuri de marketing si campanii media ca sa faca paine proaspata si sa gateasca retete vechi. Marius Tudosiei este hotarat sa isi transorme in afacere pasiunea pentru mancarea traditionala si se pregateste sa deschida Bacania Veche, unul dintre start-up-urile selectate in Start&Grow.
“ Dupa ce am devenit parinti, am inceput sa fim mai preocupati de calitatea mancarii. Am constatat ca investeam mult timp in fiecare weekend in a gasi mancare buna, in care sa poti avea incredere (pentru branza mergeam intr- un loc, pentru legume in celalat capat al orasului) si am
[...articolul complet]
“ Dupa ce am devenit parinti, am inceput sa fim mai preocupati de calitatea mancarii. Am constatat ca investeam mult timp in fiecare weekend in a gasi mancare buna, in care sa poti avea incredere (pentru branza mergeam intr- un loc, pentru legume in celalat capat al orasului) si am
[...articolul complet]