Articole
Articole:   Toate  |  Start-up-uri / Bacania Veche

(3) A sosit timpul: Bacania s-a copt si se deschide

Nu e o deschidere oficiala. Sambata, 4 septembrie 2010, dau de perete obloanele Bacaniei Vechi, in ceea ce s-ar putea numi deschiderea operationala. Pana acum am facut doua teste de functionare, despre care nu prea am vorbit, iar acum am decis sa ii dau doua saptamani de functionare "in priza directa".
(3) A sosit timpul: Bacania s-a copt si se deschide

Trebuie sa vad ce se intampla inainte de un eveniment pe care nu mi-l doresc prea mare si care sa marcheze debutul oficial.

Ma uitam mai zilele trecute in urma si puneam cap la cap intamplarile. Am inceput efectiv sa lucrez la implementarea proiectului in 15 martie. Mai e un pic si se fac 9 luni (:D).

Bugetul e depasit magistral, dar cu rezultate ok (depasiri justificate, acoperite). Comunitatea de pe Facebook creste vizibil (acum, cand scriu, sunt 2.671 de membri) si este proabil una dintre cele mai active din .ro (cred ca ar fi cel mai bun studiu de caz de conversie FB-offline pentru Romania - cu niste cifre in fata ajungem sigur la conluzia asta).

In perioada asta am schimbat o multime de mesteri, care mai de care mai "priceputi" (a propos, inclusiv acum imi picura pe sub chiuveta din depozit, asa ca daca stiti pe cineva eficient, dati-mi de stire).

Am facut o multime de lucruri cu mana mea pe de o parte pentru ca imi place sa construiesc, pe de alta pentru ca NU mai suportam viteza celor din jur.

Am aruncat si niste bani pe fereastra, aproximativ 2% - 3% din bugetul total, pe decizii proaste sau achizitii nepotrivite. Hmmm! S-au intamplat o multime de lucruri in perioada asta, insa pot sa jur ca a fost cea mai fericita din viata mea. Mi-am construit visul si asta e cel mai important lucru.

Cum ziceam, sambata asta ii dau drumul.

Nici acum nu-s toate gata, dar la cum ma stiu n-o sa le consider pe toate gata nici peste un an. Asa ca plecam la drum. O sa fac paini de tot felul, brownies, baghete si focaccia. Daca ai drum, opreste-te pret de-un fresh de portocale cu mere. Sau cat tine o cafea proaspata si buna.

De fapt nu-mi doream musai sa fac invitatii explicite sau directe. Chiar sunt curios cum va arata activitatea Bacaniei fara campanii puternice. O sa va tin la curent.

Pana atunci, insa, ma duc la treaba. Ceea ce va doresc si voua!
 
Marius Tudosiei este antreprenor si pregateste lansarea afacerii Bacania Veche (Str. Barbu Vacarescu 49)

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.

Citeste aici alte articole din "Jurnal de start-up".