Articole
Articole:   Toate  |  Start-up-uri / Bacania Veche

Bacania Veche se deschide oficial! :)

In ultimele luni, Marius Tudosiei a lucrat de zor pentru deschiderea Bacaniei Vechi. A amenajat spatiul. A testat cuptoarele. A umblat prin tara dupa furnizori si a umplut rafturile cu bunatati. Maine, bacania se deschide oficial.
Bacania Veche se deschide oficial! :)

Nu va fi un eveniment clasic de lansare - o conferinta, un speech si un coktail. Va fi o sarbatoare a bucatelor bune, a delicateselor si a bunului gust. Si nu va dura doar cateva ore, ci cateva zile, asa cum ii sade bine unei lansari de bacanie :)

Iata ce ne spune Marius ca se va intampla in bacanie in zilele urmatoare:

Vineri, 24 septembrie:
14:00 - Deschidem bacania cu vin de casa
15:00 - Degustam cafea
16:00 - Cozonac cu lapte. Nu spun mai mult.
 
Sambata, 25 septembrie:
10:00 - 12:00 “Coffee - Happy hour” - half-price 4 coffee,  oferte speciale la espressoare, pachete de cafea gratis
12:00 - Best brownie ever in versiunea XXL. Scoatem la vedere cel mai mare brownie facut pana acum in Bacanie.
14:00 - “Le Tour de…Fromage” - ampla degustare de branzeturi, asezonate cu licori inca necunoscute in Romania, struguri si vinuri.
18:00 - Poale’n brau. Fierbinti. Pentru cunoscatori. Cu lapte rece. Oferta limitata la capacitatea cuptorului (cam 30 de placinte)…
 
Duminica, 26 septembrie:
10:00 - 12:00 - Cafea si biscuiti cu ciocolata! Marketierul cafelei Domingo in Romania vine personal sa ne prepare si sa ne povesteasca despre cafea…Noi facem biscuiti cu ciocolata fierbinti. Si dam in reluare ofertele de sambata dimineata (half-price 4 coffee,  oferte speciale la espressoare, pachete de cafea gratis).
14:00 - Dulciuri libaneze. Multe. De degustat si cumparat.
17:00 - Ora vinului de tara. OK, ne-au placut toate importurile, am depasit febra vinului sud-american, am trecut si prin apa cu acuarele pe care o servesc niste case de vinuri autohtone. E timpul sa ne aducem aminte cat de cool era bunicul cand ne scotea din pivnita vinul facut de el. Dam cep la vinul de casa.
19:00 - Platouri pentru cina. Ti le pregatim noi. La pret special. Pleci cu ele si le scoti direct pe masa. Preparate din carne si branzeturi.

Ne vedem pe Barbu Vacarescu 49, maine, incepand cu ora 14.00! :)