Parteneri
Alin Giurea

Alin Giurea

Investitor, Antreprenor
  • News
  • Foto
  • Despre
Alin Giurea
Contributia in Start&Grow:
Ofera finantare, mentoring si know-how de business pentru dezvoltarea unei afaceri.
Am lucrat toata cariera in parteneriat cu mai multi asociati. Dupa exitul din actionariatul Pambac, am inceput sa caut si sa intalnesc persoane interesante din diferite domenii de activitate si m-am implicat in proiectul Start&Grow 2014 pentru ca doresc sa investesc in continuare in una sau mai multe afaceri cu potential de crestere. Am in analiza si o serie de proiecte proprii in care urmeaza sa investesc, insa doresc sa ma implic si in alte afaceri aflate la inceput de drum sau ajunse deja la un anumit nivel de dezvoltare”, Alin Giurea.

In cei aproape 30 de ani de cariera profesionala, Alin Giurea a fost atat angajat, cat si antreprenor de succes. Compania pe care a condus-o a ajuns in anul 2000 lider national in productia de paste fainoase iar in fiecare an s-a situat in primele 3 - 5 unitati economice din Romania ca rezultate financiare si cifra de afaceri (din momentul privatizarii, dupa un lung sir de transformari, investitii, modernizari si retehnologizari, cifra de afaceri a crescut de la 4 milioane de euro in 1995 la peste 50 de milioane de euro in anul 2011).

Alin Giurea a ales sa lucreze la Intreprinderea de Morarit si Panificatie din Bacau (predecesoarea Pambac SA Bacau) in 1985, ca proaspat absolvent al Facultatii de Tehnologie si Chimia Produselor Alimentare din Galati iar de-a lungul timpului a parcurs toate treptele ierarhice: inginer stagiar, sef de sectie, director tehnic, director general si, in prezent, presedinte al Consiliului de Administratie.

Pentru Alin Giurea, parteneriatele de business se bazeaza pe transparenta totala, comunicare perfecta si continua si respect reciproc. Iar asociatii cu care alege sa colaboreze sunt foarte buni profesionisiti, increzatori in ideile lor, perseverenti si dornici de dezvoltare personala.