Parteneri
Radu Tudorache

Radu Tudorache

Investitor, Owner M Grup
  • News
  • Foto
  • Despre
Radu Tudorache
Contributia in Start&Grow:
Investitor in proiecte antreprenoriale si mentor pentru cei care vor sa dezvolte o afacere.

"Noua editie Start&Grow este o ocazie excelenta pentru companii aflate la inceput de drum sa-si dezvolte activitatea, sa beneficieze de un sprijin concret din partea antreprenorilor si investitorilor cu experienta si sa obtina finantarea atat de necesara pentru sustinerea unei cresteri sanatoase. Daca solul afacerii este bun, finantarea, adica apa si ingrasamintele vor desavarsi ce a fost inceput deja", Radu Tudorache.

Motto: Viata ne este data pentru a construi si a crea permanent.

Sunt nascut intr-o familie de antreprenori, fiind parte a celei de-a patra generatii care s-a ocupat cu afaceri. Inceputul a fost in perioada interbelica si a constat in fabricarea de carute intr-un atelier de marime medie. A urmat criza mondiala si s-a schimbat complet domeniul de activitate, trecand la domeniul moraritului si preselor de ulei. Apoi, odata cu razboiul si venirea comunistilor la putere s-a ales praful de tot ce se crease pana atunci. Dupa 1989 parintii mei au inceput afaceri in domeniul farmaceutic, afaceri care au suferit mult in perioada crizei din 2009. Iar acum intr-o perioada post criza sunt interesat de dezvoltarea unor afaceri care sa nu depinda doar de Romania, o zona care dupa cum vedeti a fost foarte instabila in ultimii 90 de ani.

Optim este sa utilizezi forta de munca din Romania pentru a presta servicii pentru piete externe, mature. Aici este cheia dezvoltarii noastre la periferia UE si un trebuie sa o ignoram. Iar de la prestarea acestor servicii din ce in ce mai bine putem crea si brandurile noastre atat la servicii cat si la produse pe care sa le exportam cu succes.

M Grup si-a continuat toate liniile de afaceri in care a investit in ultimii ani, productie, servicii pentru companii si in plus s-a diversificat cu investitii in zona de educatie, un domeniu de viitor la nivel mondial.

Eu sprijin initiativele antreprenoriale pentru ca le consider principalul motor de bunastare al Romaniei si imi doresc ca noi, antreprenorii si investitorii sa fim uniti si sa ne aparam mai bine interesele nationale. Putem fi uniti in special in zonele in care avem interese comune, ne trebuie doar un cadru care sa ne ajute la acest lucru. Si Start&Grow este parte al unui asemenea cadru pentru ca ne aseaza impreuna, antreprenori si investitori deopotriva.

Sa incoltim si sa sa rasarim impreuna afaceri profitabile! Aceasta imi doresc de la aceasta editia Start&Grow!