Parteneri
Cristina Alexandru

Cristina Alexandru

Co-Founder, startups.ro
  • News
  • Foto
  • Despre
Cristina Alexandru
Contributia in Start&Grow:
Mentoring pentru inceperea unei afaceri si new business.
De 15 ani ii ajut pe antreprenori sa isi dezvolte afacerile.

Fost jurnalist de business (specializata pe antreprenoriat, management si investitii in Romania), in urma cu sapte ani am decis sa imi dau demisia din functia de Senior pentru editia din Romania a publicatiei americane BusinessWeek si sa ii ajut pe antreprenori cu mai mult decat articole si evenimente de business.

In 2007 am lansat startups.ro, o platforma online menita sa ofere informatii relevante si resurse pentru cei care vor sa inceapa sau sa isi dezvolte propria afacere.
Ii ajutam pe antreprenori sa intre in legatura cu investitori si potentiali clienti si furnizori, le oferim bilete gratuite la evenimente importante de business din tara si din strainatate, organizam mese rotunde, workshop-uri si conferinte ii care sa impartaseasca si sa castige know-how de business si ii promovam catre jurnalistii de business.

In urma cu patru ani, alaturi de Microsoft Romania, am lansat Start&Grow, primul accelerator de business din tara dedicat afacerilor din toate domeniile de activiate, nu doar celor din tehnologie. Astazi, Start&Grow este un program care ii pune in legatura pe antreprenori cu investitori si le ofera, pe langa accesul la finantare, mentoring de business si know-how.

Incurajez inovatia si cred ca antreprenorii si start-up-urile schimba lumea in care traim.