Parteneri
Daniel Tiganila

Daniel Tiganila

Antreprenor, Consultant investitii
  • News
  • Foto
  • Despre
Daniel Tiganila
Contributia in Start&Grow:
Mentoring pentru dezvoltarea afacerii si consultanta in investitii.
Cred cu tarie ca antreprenoriatul exprima cel mai fidel starea si directia unei natiuni. Dincolo de semnificatia pur economica, transpus ca stare de spirit, antreprenoriatul poate sa fie o solutie reala pentru mutle probleme din sociatatea noastra. La urma urmei, a fi antreprenor inseamna, pe scurt, a avea idei geniale si a actiona imediat in sensul punerii lor in practica. Un prieten mi-a spus recent ca antreprenoriatul a devenit prea <mainstream>. Eu cred ca de abia acum incepem cu adevarat sa il intelegem si sa ne placa...pentru ca antreprenoriatul are de toate: aspiratii, emotie, drama, evolutie persoanala ..bani ;) “, Daniel Tiganila.

Cu o experienta de peste 15 ani in business set-up, consultanta in investitii, business intelligence si publishing online, Daniel este un sustinator activ al mediului de afaceri, fiind implicat in diferite actiuni si proiecte de promovare ale initiativei antreprenoriale.

Fost Vice-Presedinte JCI Romania si Presedinte al JCI Bucuresti, Daniel este de asemenea puternic implicat in activitati de voluntariat in cadrul Junior Chamber
International, fiind initiatorul sau parte importanta in multe proiecte de responsabilitate sociala si antreprenoriat.

Daniel Tiganila este co- fondator startups.ro, portal de dedicat antreprenorilor din Romania, si fondator al Special Properties.