Cursurile Online-School.ro (1 aprilie 2010)
Cursurile se defasoara prin intermediul proiectului educational Online-School.ro - The freedom to learn!, un proiect dezvoltat si sustinut de Kaizen Company. Un curs online incepe in prima zi a fiecarei luni si dureaza 30 de zile.

Cursurile sunt destinate atat unei pregatiri individuale, cat si companiilor, iar oferta educationala cuprinde programe de perfectionare in domenii precum: performanta in vanzari, comunicare si negociere in afaceri, leadership, management, marketing, relatii publice etc.

La un curs online se studiaza intr-o clasa virtuala, unde exista acces la resursele unui curs clasic. In plus, temele abordate sunt dublate de studii de caz si activitati practice.

Evaluarea participantilor se va realiza pe baza temelor efectuate individual in timpul cursului si a testului grila sustinut la final, dar si in functie de participarea la seminariile online.

Lista completa a cursurilor Online-School, insotita de informatii suplimentare legate de acestea, poate fi gasita aici.

 

OpenCoffee Club (1 aprilie 2010)
Evenimentul, organizat de Viorel Spinu, Founder TaskWriter, are loc in fiecare zi de joi a saptamanii, in Bucuresti.

In cadrul OpenCoffee Club se intalnesc persoane interesate de start-up-uri online, pentru a discuta diverse probleme intr-un mediu informal.

Intalnirile sunt foarte deschise si nu au o agenda stricta. In principiu, in cadrul intalnirilor au loc discutii despre scena Internetului in general, se prezinta demo-uri de aplicatii, se face networking, existant si posibilitatea ca la anumite intalniri sa participe si investitori din zona online.

Inscrierile se fac prin Viorel Spinu, la adresa de e-mail postata pe site-ul evenimentului.