Despre startups.ro

 

startups.ro este un portal destinat antreprenorilor, celor ce doresc sa lanseze o companie...si chiar si celor care nu vor porni niciodata pe cont propriu, dar sunt fini observatori ai  ”spectacolului” afacerilor :)

Accesarea si utilizarea site-ului startups.ro presupune ca accepti si esti de acord  cu termenii si conditiile de utilizare. Daca nu esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare, te rugam sa parasesti startups.ro si sa nu mai accesezi acest site.
 
In interes personal, poti sa folosesti fara restrictii orice material publicat, dar daca vrei sa distribui sau sa publici in alta parte (blog, site de companie, prezentare etc.), citeaza sursa. Daca reprezinti o publicatie si vrei sa preiei un material, respecta termenii agreati de Clubul Roman de Presa (cel mult 500 de semne, cel mult jumatate din material, obligatoriu citarea sursei) si, inainte de a prelua, trimite-ne un mesaj prin care sa ne ceri acordul si sa ne spui unde vrei sa publici materialul. Este interzisa preluarea partiala sau integrala si publicarea unor materiale din site fara sa ai acordul nostru.
 
startups.ro este un proiect independent - nu are legatura cu un alt publisher activ in online sau offline.
 

Iti dorim sa ai idei bune de afaceri si o strategie de succes pentru dezvoltarea companiei! :)