Cursurile Online-School.ro (1 iunie 2010)
Cursurile se defasoara prin intermediul proiectului educational Online-School.ro - The freedom to learn!, un proiect dezvoltat si sustinut de Kaizen Company. Un curs online incepe in prima zi a fiecarei luni si dureaza 30 de zile.

Cursurile sunt destinate atat unei pregatiri individuale, cat si companiilor, iar oferta educationala cuprinde programe de perfectionare in domenii precum: performanta in vanzari, comunicare si negociere in afaceri, leadership, management, marketing, relatii publice etc.

La un curs online se studiaza intr-o clasa virtuala, unde exista acces la resursele unui curs clasic. In plus, temele abordate sunt dublate de studii de caz si activitati practice.

Evaluarea participantilor se va realiza pe baza temelor efectuate individual in timpul cursului si a testului grila sustinut la final, dar si in functie de participarea la seminariile online.

Lista completa a cursurilor Online-School, insotita de informatii suplimentare legate de acestea, poate fi gasita aici.

 

Workshop “Digital Marketing” (1 iunie 2010)
Evenimentul, organizat de Proactive Solutions, va avea loc pe 1 iunie, in Bucuresti.

Workshop-ul va fi sustinut de Filipe Carrera, speaker international, trainer, coach si consultant. De asemenea, Filipe Carrera detine un MBA si este specializat in economie, e-business, e-learning si marketing. In 2008 a primit distinctia de cel mai bun trainer din lume la congresului mondial al organizatiei Junior Chamber International.

Principalele teme abordate in cadrul workshop-ului vor fi: Impactul tehnologiilor digitale asupra marketingului traditional; Instrumentele web-marketingului - comunitati virtuale, motoarele de cautare, marketing viral, m-Marketing; Puterea Web 2.0; Evaluarea rezultatelor activitatilor de e-marketing.

Taxa de participare este de 110 de euro + TVA/persoana.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Finante pentru manageri - Program avansat (1 iunie - 15 iulie 2010)
Evenimentul, organizat de Asebuss - Exec-Edu, va avea loc in perioada 1 iunie - 15 iulie, in Bucuresti.

Cursul se adreseaza celor implicati direct in activitatea financiara a organizatiei - directori financiari sau alti specialisti din departamentul financiar-contabil, dar si manageri generali sau antreprenori care detin cunostinte de baza in domeniul contabilitatii si finantelor.

Tematica abordata in cadrul cursului va fi urmatoarea: Diagnosticul financiar in context concurential; Prognoza si planificarea financiara; Managementul cresterii. Rata de crestere posibil a fi sustinuta financiar; Piata financiara si instrumentele financiare; Gestiunea financiara a ciclului de exploatare; Investitiile reale - evaluarea riscului proiectelor de investitii; Managementul riscului - componenta esentiala a managementului financiar; Decizia de finantare a intreprinderii si impactul ei asupra valorii acesteia; Estimarea costului capitalului intreprinderii; Variante de restructurare a intreprinderii; Achizitii si fuziuni - raportul pret-valoare; Efectul crizei financiare asupra politicii de finantare a intreprinderii; Misiunea, rolul si responsabilitatile managerului financiar in contextul actual.

Taxa de participare este de 3.230 lei + TVA/persoana, pentru inscrieri si plata integrala inainte de 7 mai, sau de 3.590 lei + TVA/persoana pentru inscrierea si plata in doua rate egale, dupa 7 mai.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.