OpenCoffee Club (10 decembrie 2009)
Evenimentul, organizat de Viorel Spinu, are loc in fiecare zi de joi a saptamanii, intre orele 9.00 si 11.00, la Cafepedia Romana, in Bucuresti.

In cadrul OpenCoffee Club se intalnesc persoane interesate de start-up-uri online, pentru a discuta diverse probleme intr-un mediu informal.

Intalnirile sunt deschise si nu au o agenda stricta. In principiu, in cadrul intalnirilor au loc discutii despre scena Internetului in general, se prezinta demo-uri de aplicatii, se face networking, existand si posibilitatea ca la anumite intalniri sa participe si investitori din zona online.

Inscrierile se fac prin Viorel Spinu, la adresa de e-mail postata pe site-ul evenimentului.


Curs “Effective Negotiations” (10 decembrie 2009)

Evenimentul, organizat de Qualians, va avea loc pe 10 decembrie, la Hotel Novotel, in Bucuresti.

Temele abordate in cadrul cursului vor fi: Negocierea - elemente vizibile si invizibile; Stiluri de negociere; Rolul si importanta comunicarii; Cum sa fii asertiv si empatic in negociere; Puterea in negociere - surse de putere; Etapele procesului de negociere; Cum sa te pregatesti pentru negociere; Deschiderea procesului de negociere; Negocierea propriu-zisa; Gasirea solutiilor "win-win"; Concesiile, impasul si obtinerea acordului; Finalizarea si procesul de post-negociere; Exercitii, role-plays si studii de caz.

Taxa de participare este de 369 euro + TVA/persoana. Mai multe informatii pot fi gasite aici.