Curs ”Solutii pentru imbunatatirea performantei in Cabinete si Centre medicale” (10 decembrie 2010)
Evenimentul, organizat de Acumen Integrat, va avea loc pe 10 decembrie, la Cluj City Center, in Cluj-Napoca.

Principalele teme abordate in cadrul cursului vor fi urmatoarele: Introducere - Provocari si aspecte cheie ale imbunatatirii performantei in cabinete si centre medicale; Dezvoltarea unui sistem de management al performantei pentru cabinete si centre medicale; Indicatorii Cheie de Performanta (KPIs) si Dashboard-ul pentru monitorizarea performantei in cabinete si centre medicale; Sfaturi pentru imbunatatirea performantei si a competitivitatii in cabinete si centre medicale.

Taxa de participare este de 470 de lei/persoana (nu se aplica TVA).

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Conferinta “Social Networks Strategy” (10 decembrie 2010)
Evenimentul, organizat de Evensys, va avea loc pe 10 decembrie, in Bucuresti.

Social Networks Strategy isi propune sa dezvolte un ghid practic al celor mai eficiente abordari in retelele sociale, aprofundand totodata tacticile de marketing pe Facebook.

Subiectele inscrise pe agenda evenimentului vor face referire, printe altele, la subiecte precum: crearea unei strategii adaptate platformelor sociale; planificarea campaniilor si optimizarea oportunitatilor de marketing din acest mediu; construirea comunitatilor si activarea de ambasadori ai brandului; dezvoltarea unei prezente constante si consistente in retelele sociale; evitarea si rezolvarea eventualelor situatii de criza; evaluarea activitatilor derulate pe aceste canale.

In a doua parte a zilei, reprezentanti ai agentiilor interactive si ai companiilor cu o activa prezenta pe internet vor sustine un workshop special dedicat Facebook, trecand prin toti pasii necesari construirii unei bune strategii de comunicare.

Taxa de participare este de 95 de euro + TVA/persoana. Pentru cei care se inscriu la eveniment si efectueaza plata pana pe 12 noiembrie, taxa se reduce la 75 de euro + TVA/persoana.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.