Training “Junior Brand” (10 februarie 2010)
Evenimentul, organizat de Picant Events, va avea loc pe 10 februarie, la Hotel Caro, in Bucuresti.

Trainingul isi propune sa familiarizeze participantii cu notiuni de branding si brand management, fiind potrivit pentru persoanele care au responsabilitati de marketing si comunicare, dar care nu au cunostinte sau au cunostinte reduse de branding si brand management.

Principalele teme abordate in cadrul trainingului vor fi: Notiuni de baza despre brand; Proiectarea unui brand; Evolutia brandului in timp; E bine de stiut.

Taxa de participare este de 350 lei + TVA/persoana, la care se pot aplica urmatoarele reduceri: 10% pentru inscrieri si plati efectuate pana pe 29 ianuarie; 5% pentru inscrierea a minim trei persoane de la aceeasi companie. Reducerile sunt cumulabile.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Workshop “Ghid finance for non-finance” (10, 17, 24 februarie 2010)
Evenimentul, organizat de ABC Training Consulting, va avea loc in zilele 10, 17 si 24 februarie, in Bucuresti.

Publicul tinta este format din top si middle management din zona non-finance - manager general, manager achizitii, manager vanzari.

Scopul acestor sesiuni de workshop-uri este de a contribui la dezvoltarea abilitatilor practice de administrare eficienta a finantelor firmei a tuturor managerilor a caror activitate are un impact major asupra stabilitatii financiare a afacerii.

Taxa de participare este de 1.000 lei (cu TVA inclus)/persoana pentru toate cele trei workshop-uri. Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Seedmoney Wednesday Breakfast (10 februarie 2010)

Evenimentul, organizat de Seedmoney, se desfasoara in fiecare zi de miercuri a saptamanii, intre orele 9.00 si 11.00, in Bucuresti. Locul de intalnire este de regula Orange Concept Store, cu unele exceptii care sunt anuntate din timp participantilor.

Seedmoney Wednesday Breakfast reprezinta o serie de intalniri informale dedicate celor pasionati de online si antreprenoriat. In cadrul acestor evenimente, cei interesati pot intalni si aborda advisori, pot prezenta cereri de advice sau finantare advisorilor si investitorilor (inclusiv Seedmoney), pot schimba informatii, idei si contacte cu persoane din acelasi domeniu.

Programul include o ora de networking, 30 de minute de prezentari sustinute de advisori de pe lista Seedmoney si 30 de minute de intrebari si pitchuri.

Accesul este gratuit, fiind nevoie doar de inregistrare. Pentru mai multe detalii, cei interesati se pot inscrie in grupul Entrepreneurs by Seedmoney pe Facebook sau pot urmari Seedmoney pe Twitter.

 

Eveniment Romanian Managers - ”Care este legatura dintre talent si succes?” (10 februarie 2010)

Evenimentul, organizat de Kingstone Group, va avea loc pe 10 februarie, la Cafepedia Romana, in Bucuresti.

In prima parte, Rares Manolescu (Human Invest) va veni cu o discutie despre legatura dintre succes si talent. Se va vorbi despre ce mai trebuie luat in considerare atunci cand se analizeaza succesul si despre povestea lui “Nu se poate”. Apoi, Razvan Ilie (Jacobi & Partners) va vorbi despre despre rolul consultantului extern in procesele de recrutare.

Taxa de participare este de 95 de lei + TVA/persoana. Mai multe informatii pot fi gasite aici.