Eveniment VentureConnect (10 iunie 2010)
Evenimentul, organizat de Biris Goran, va avea loc pe 10 iunie, la Hotel Radisson Blu, in Bucuresti.

VentureConnect isi propune sa faciliteze contactul direct intre potentiali investitori si antreprenori de succes (ale caror afaceri sunt deja profitabile sau pe cale sa devina profitabile) prin organizarea unui forum de o zi, care sa reuneasca un anumit numar de antreprenori cu investitori interesati de sectorul romanesc de online/IT.

Aflat la prima editie, evenimentul VentureConnect din 10 iunie, va reuni cel putin opt investitori internationali - business angels si fonduri de tip venture capital.

In cadrul evenimentului vor avea loc doua sesiuni de pitching, urmate de o sesiune de discutii libere cu investitorii si de networking.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Curs “Stress Management” (10 iunie 2010)
Evenimentul, organizat de Proactive Solutions, va avea loc pe 10 iunie, la Hotel Dacia RRT, in Bucuresti.

Obiectivul acestui curs este de a-i invata pe participanti cum sa isi gestioneze emotiile pentru a-si pastra starea de sanatate emotionala, mentala si fizica.

Punctele cheie ale cursului vor fi urmatoarele: descoperirea surselor de stres din viata fiecaruia; invatarea unor tehnici control a emotiilor; invatarea a diverse metode de relaxare.

Taxa de participare este de 180 de euro + TVA/persoana.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Management360 Forum (10 iunie 2010)
Evenimentul, organizat de Revista Biz, va avea loc pe 10 iunie, la Hotel Howard Johnson, in Bucuresti.

Management360 este un eveniment dedicat managerilor, antreprenorilor, expertilor in resurse umane, consultantilor in afaceri, trainerilor si specialistilor care vor sa-si dezvolte propria valoare profesionala, pe cea a companiei si a angajatilor pe care ii reprezinta.

Tematica abordata in cadrul forumului acopera subiecte precum: cele mai noi metode de delegare, managementul performantei, retention, talent management, alinierea practicilor HR la strategia de business a companiei, influenta diferentelor culturale asupra eficientei organizationale.

Prima sesiune a forumului va prezenta in premiera rezultatele studiului 360 asupra eficientei organizationale, realizat de revista Biz si compania de consultanta in management CII Group. Studiul va prezenta cele doua perspective, ale top managementului si middle managementului, asupra structurii, proceselor si eficientei organizationale din cadrul corporatiilor romanesti.

Studiul va fi urmat de o dezbatere cu manageri de top din care fac parte: Aliz Kosza - CEO Fabryo Corporation; Gabriel Selischi - Director Projects & Engineering, OMV Petrom; Vargha Moayed - Partener CII Group; Mona Neagoe - Partner, Country Manager Romania, Pedersen & Partners; Daniel Pana - Director Marketing BCR; Petr Sichrovsky - Country General Manager Xerox Romania & Republica Moldova.

Cea de-a doua sesiune a forumului va prezenta in detaliu cateva dintre cele mai eficiente instrumente de eficientizare si management al performantei. Speakerii celei de-a doua sesiuni vor fi: Madalina Balan - Managing Director, HART HR Consulting; George Butunoiu - Founder, George Butunoiu Executive Search; Decebal Marin - Managing Partner, Corporate Dynamics International; Magda Dragne - Director Resurse Umane Libra Bank; Ioana Manea, Loco Branding Communication.

Taxa de participare este de 125 euro + TVA/persoana.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

OpenCoffee Club (10 iunie 2010)
Evenimentul, organizat de Viorel Spinu, Founder TaskWriter, are loc in fiecare zi de joi a saptamanii, in Bucuresti.

In cadrul OpenCoffee Club se intalnesc persoane interesate de start-up-uri online, pentru a discuta diverse probleme intr-un mediu informal.

Intalnirile sunt foarte deschise si nu au o agenda stricta. In principiu, in cadrul intalnirilor au loc discutii despre scena Internetului in general, se prezinta demo-uri de aplicatii, se face networking, existant si posibilitatea ca la anumite intalniri sa participe si investitori din zona online.

Inscrierile se fac prin Viorel Spinu, la adresa de e-mail postata pe site-ul evenimentului.

 

Curs “Managementul Marketingului B2B” (10 - 22 iunie 2010)
Evenimentul, organizat de Asebuss - Exec-Edu, va avea loc in perioada 10 - 22 iunie, in Bucuresti.

Tematica abordata in cadrul cursului va fi urmatoarea: Particularitati ale marketingului B2B fata de marketingul B2C; Comportamentul de cumparare organizational; Analiza cererii pe pietele B2B; Segmentarea pietei organizationale; Managementul produselor si serviciilor in pietele organizationale; Managementul de brand B2B; Managementul canalelor de marketing B2B; Strategii de pret pe pietele organizationale; Comunicarea de marketing integrata in marketingul B2B.

Taxa de participare este de 1.960 de lei + TVA/persoana.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.