Seminar "Handling TV Interviews" (10 martie 2009)

Evenimentul, organizat de Achelis & Partner Public Relations si Forum for International Communications, va avea loc pe 10 martie, in cadrul America House, din Bucuresti.

Seminarul se adreseaza specialistilor de relatii publice, purtatorilor de cuvant si managerilor, care doresc sa invete cum sa interactioneze eficient cu media.

Printre temele abordate in cadrul seminarului se numara: specificul interviurilor TV, conceperea si transmiterea mesajelor cheie, aptitudini necesare pentru o buna aparitie TV, limbajul trupului, retorica, cum sa faci fata intrebarilor incomode, cum sa-ti infrangi emotiile in fata camerei, particularitatile interviurilor in direct si inregistrate.

Taxa de participare este de 350 de euro + TVA/persoana. Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Training "Motivation Power" (10 - 11 martie 2009)

Evenimentul, organizat de Skill Team - Human Resources Company, va avea loc in zilele de 10 si 11 martie, la sediul organizatorului, in Bucuresti.

Cursul se adreseaza managerilor de department, team leader-ilor sau oricarei persoane care are in subordine o echipa.

Tematica abordata in cadrul cursului este urmatoarea: Interactiuni de grup; Ce este un grup; Diferenta intre grup si echipa; Caracteristicile unei echipe; Disfunctiile echipei; Raportul intre atingerea sarcinii si mentinerea coeziunii echipei; Roluri in echipa; Profile ale membrilor echipei; Stiluri decizionale si conducere situationala; Stiluri de management si impactul asupra echipei; Niveluri de initiativa ale membrilor echipei; Etapele de dezvoltare ale echipei; Rolul increderii in maturizarea echipei; Incheierea vietii unei echipe.

Taxa de participare este de 370 de euro fara TVA. Data limita pentru inscriere este 5 martie.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.