Business Intro (11 - 15 aprilie 2011)
Evenimentul este organizat de Asociatia Studenteasca Dafi (DaAfaceri) si va avea loc in perioada 11 - 15 aprilie, in Bucuresti.

Business Intro isi propune sa pregateasca tinerii studenti pentru antreprenoriat, aratandu-le de ce lansarea unei afaceri poate fi la fel de stimulatoare precum un sport extrem.

Proiectul, aflat anul acesta la cea de-a saptea editie, va gazdui in prima parte doua conferinte. Prima dintre ele, “De ce sa te arunci in aBIZ?”, va aduce in discutie teme precum Antreprenor vs. Angajat sau Adrenalina vs. Siguranta. In cadrul celei de-a doua, “Campioni la extreme”, antreprenorii debutanti vor putea afla ce inseamna sa fii antreprenor de succes in Romania.

A doua parte a evenimentului va cuprinde un workshop care isi propune sa antreneze participantii la punerea in practica a unui plan de afaceri. Acesta va fi urmat, pe 15 aprilie, de un Business Game in care studentii vor avea posibilitatea sa isi testeze abilitatile necesare conducerii propriei companii.

Mai multe detalii puteti gasi aici.

 

Good To Go (11 - 16 aprilie 2011)
Evenimentul, organizat de Business Club, club al VIP Romania, va avea loc in perioada 11 - 16 aprilie, in Bucuresti.

Aflat la cea de-a saptea editie, Good To Go isi propune sa aduca impreuna studenti cu spirit antreprenorial si sa-i puna in legatura cu oameni de afaceri de succes ai momentului, atat din Romania, cat si din strainatate.

Pe durata evenimentului, vor fi dezbatute urmatoarele subiecte: NLP in sales and negotiations, Trends/Emerging Markets, Business Strategies, Investors, Branding.

La sfarsitul fiecarei zilei va fi realizat fie un workshop, fie un studiu de caz, cu scopul de a pune in practica ceea ce s-a discutat in ziua respectiva. In final, studentii vor lua parte la o simulare de business din partea Contrast Management Consulting, unde vor putea pune in practica toate informatiile acumulate pe parcursul seminariilor.

Participarea este gratuita pentru cei mai buni 25 de aplicanti. Termenul limita pentru depunerea aplicatiilor este 5 aprilie, dupa care vor urma interviurile de selectie a participantilor.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.