Curs “Recrutare si selectie bazate pe competente” (11 - 12 februarie 2009)

Evenimentul, organizat de Codecs, prin HR Vocational School, va avea loc in zilele de 11 si 12 februarie, la Centrul de Training Codecs din Bucuresti.

Cursul se adreseaza urmatoarelor categorii de persoane: Manageri de resurse umane si dezvoltare care doresc sa-si exercite rolul in conditiile unei bune intelegeri a domeniului “recrutare si selectie”; Practicieni care cauta sa-si extinda experienta dincolo de realizarea bugetelor de personal si recrutare prin includerea recrutarii bazate pe competente in portofoliul lor de metode de selectie.

Principalele teme abordate in cadrul cursului vor fi: Elemente de recrutare si selectie bazate pe seturi de compentente strategic determinate in relatie cu obiectivele de business ale organizatiei; Decizia de a recruta; Profilul de selectie: fisa de post, mediul de lucru, roluri; Finalizarea specificatiei de personal; Atragerea candidatului potrivit; Efectuarea interviului. Trips & Tricks.

Taxa de participare este de 396 de euro + TVA/persoana.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Curs "Managementul proiectelor pentru Fonduri Structurale" (11 - 15 februarie 2009)

Evenimentul, organizat de Asociatia "Centrul de Resurse Socio-Umane si Educatie Europeana" (CRSUEE), va avea loc in perioada 11 - 15 februarie, la sediul CRSUEE, in Bucuresti.

Cursul se adreseaza reprezentantilor organizatiilor nonguvernamentale, sectorului de afaceri, institutiilor publice, dar si altor persoane interesate.

Tematica programului va fi: Elementele esentiale in scrierea propunerii de finantare; Analiza SWOT; Scrierea unei propuneri de finantare: definirea problemei, scop, obiective, activitati, resurse si buget; Analiza riscurilor; Monitorizare si evaluare; Managementul resurselor umane si managementul timpului; Promovarea proiectului; Sustenabilitatea proiectului.

Taxa de participare este de 750 de lei. Mai multe informatii pot fi gasite aici.