Mini Seedcamp Zagreb (11 februarie 2010)
Evenimentul, organizat de Seedcamp, va avea loc pe 11 februarie, la Zagreb, in Croatia.

Mini Seedcamp reprezinta o serie de evenimente dedicate antreprenorilor din domeniile web-tech, mobile si software din regiunea EMEA (Europe, the Middle East and Africa).

Prima editie de anul acesta va pune fata in fata 20 de start-up-uri din regiune cu antreprenori experimentati, investitori si dezvoltatori din zona balcanica si din restul Europei, intr-o zi de mentoring intens, discutii si prezentari.

Antreprenorii interesati sa-si inscrie proiectul pot aplica pana la data de 27 ianuarie. Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Conferinta “Solutii pentru dezvoltarea IMM-urilor” - Alba (11 februarie 2010)
Evenimentul, organizat de BTL Design, va avea loc pe 11 februarie, la Hotel Parc, in Alba Iulia.

Tema conferintei este “Solutii de sprijinire a IMM-urilor de catre autoritatile locale si centrale. Masuri anti-criza”.

In cadrul conferintei vor fi prezentate solutii propuse de firme private si autoritati locale dedicate IMM-urilor, pentru a rezista crizei economice si a impulsiona dezvoltarea.

Participarea la eveniment este gratuita pentru reprezentantii IMM-urilor. Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Curs "Tehnici Avansate in Vanzari" (11 - 12 februarie 2010)
Evenimentul, organizat de Vision Consulting, va avea loc in zilele de 11 si 12 februarie, in Bucuresti.

Agenda cursului cuprinde urmatoarele teme: 1. ‘Jocul interior’ - Psihologia cumparatorului si Psihologia vanzatorului; 2. ‘Jocul exterior’ - ‘Schimbarea vitezelor’ (modelul TEAM); Principiile influentarii (dupa Robert Cialdini); Interactiunea; 3. Leading practices - ce spun studiile despre vanzari.

Taxa de participare este de 290 de euro + TVA/persoana, la care se pot aplica discounturi cumulative ce pot ajunge pana la 20%.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

OpenCoffee Club (11 februarie 2010)

Evenimentul, organizat de Viorel Spinu, Founder TaskWriter, are loc in fiecare zi de joi a saptamanii, intre orele 9.00 si 11.00, la Cafepedia Romana, in Bucuresti.

In cadrul OpenCoffee Club se intalnesc persoane interesate de start-up-uri online, pentru a discuta diverse probleme intr-un mediu informal.

Intalnirile sunt foarte deschise si nu au o agenda stricta. In principiu, in cadrul intalnirilor au loc discutii despre scena Internetului in general, se prezinta demo-uri de aplicatii, se face networking, existant si posibilitatea ca la anumite intalniri sa participe si investitori din zona online.

Inscrierile se fac prin Viorel Spinu, la adresa de e-mail postata pe site-ul evenimentului.