Curs “Managementul performantei in Cabinete si Centre Medicale” (11 mai 2011)
Evenimentul, organizat de Acumen Integrat in parteneriat cu portalul IndicatoridePerformanta.ro, va avea loc pe 11 mai la U Business Center, in Bucuresti.

Cursul este relevant pentru reprezentanti ai cabinetelor si centrelor medicale care, printre altele: folosesc sau si-au planificat sa implementeze un sistem structurat de management al cabinetelor si centrelor medicale, cu ramificatii la nivel strategic, operational sau individual; doresc sa inteleaga complexitatea utilizarii indicatorilor de performanta organizationala; au in vedere dezvoltarea abilitatilor de masurare a performantei in cadrul cabinetelor si centrelor medicale usor de utilizat in practica; sunt interesati de imbunatatirea claritatii si a structurii activitatilor desfasurate. 

Agenda cursului cuprinde patru sesiuni, dupa cum urmeaza: Provocari si aspecte cheie ale imbunatatirii performantei in cabinete si centre medicale; Dezvoltarea unui sistem de management al performantei pentru cabinete si centre medicale; Indicatorii cheie de performanta (KPIs) si dashboard-ul pentru monitorizarea performantei in cabinete si centre medicale; Sfaturi pentru imbunatatirea performantei si a competivitatii in cabinete si centre medicale.

Taxa de participare la curs este de 680 lei (fara TVA), iar data limita pentru inscriere este 4 mai.

Mai multe detalii pot fi gasite aici.

 

Social Media Summit Sibiu (11 mai 2011)
Evenimentul este organizat de Revista Biz si va avea loc pe 11 mai, la Sibiu.

Publicul tinta este format din bloggeri si comunitatea de business din centrul tarii si nu numai, avand drept invitati bloggeri influenti si consultanti social media.

In prima parte a zilei vor avea loc doua sesiuni, unde se vor prezenta strategiile concrete pentru branding, customer service si cresterea vanzarilor, precum si pasii cheie prin care pot fi folosite resursele social media pentru networking personal si noi parteneriate de afaceri.

A doua parte a evenimentului va consta intr-un workshop interactiv care propune crearea pe loc a unei campanii de social media, la care vor participa toti cei prezenti.

Evenimentul este ultimul dintr-o serie de patru evenimente dedicate social media, precedentele desfasurandu-se la Timisoara, Iasi si Cluj.

Mai multe detalii pot fi gasite aici.

 

Investors Day (11 mai 2011)
Evenimentul, organizat de Bucharest Hubb, va avea loc pe 11 mai, la sediul Bucharest Hubb.

Ideea evenimentului este urmatoarea: iti prezinti proiectul intr-un pitch de un minut in fata unei audiente compuse din antreprenori, consultanti si investitori. Ai atras atentia cu proiectul tau, atunci urmeaza 20 de minute de intrebari pentru a afla detalii despre care nu s-a discutat. Prezentarea proiectelor se incheie cu sistemul de votare, votare atat din perspectiva clientului, cat si din partea investitorilor, votarea avand rol de feedback pentru antreprenor si pentru a-si putea cunoaste si aborda primii clienti.

Tema acestei editii este “Networkingul - cum ajuta startup-urile si de ce e necesar pentru a atrage sau a face bani”.

Invitatii ce si-au confirmat prezenta la eveniment sunt Vlad Stan - Investor (SeedMoney), Mugur Frunzetti - Investor, Mike Costache - Investor & Advisor, Mihai Mafteianu - Investor & Advisor, Ana Maria Andronic si Dan Visoiu - Advisor (Biris Goran).

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Seminar “Controlling si calculatia costurilor” (11 - 13 mai 2011)
Evenimentul este organizat de Svasta ICG Romania si va avea loc in perioada 11 - 13 mai, la Predeal.

Seminarul - care contine si sesiuni de consultanta - se adreseaza personalului financiar, departamentului de controlling, precum si top si middle managementului din cadrul unei firme.

Temele care vor fi parcurse sunt urmatoarele: Prezentare de ansamblu, concepte si legaturi intre ele; Transformarea cheltuielilor in costuri; Centre de cost; Repartizarea costurilor pe centre de cost; Costuri fixe / costuri variabile; Costuri directe / costuri indirecte; Contributia de acoperire si sistemul de avertizare timpurie; Constructia si negocierea pretului; Metode de management si scadere a costurilor; Planificare si bugetare; Controlling.

Taxa de participare este de 1.132 lei/persoana.

Mai multe detalii pot fi gasite aici.