Training "Junior Brand" (11 martie 2009)

Evenimentul, organizat de Picant Events, va avea loc pe 11 martie la Hotel Caro, in Bucuresti.

Training-ul se adreseaza persoanelor care au responsabilitati de marketing si comunicare, dar care nu au cunostinte sau au cunostinte reduse de branding si brand management.

Taxa de participare este de 750 de lei + TVA/persoana. La aceasta taxa se pot aplica urmatoarele reduceri: 10% pentru inscrieri si plati efectuate pana pe 20 februarie; 5% pentru inscrierea a minim trei persoane de la aceeasi companie, reducere cumulabila cu cea pentru inscrieri rapide. Data limita pentru inscrieri este 6 martie.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Training "Insider" (11 martie 2009)

Evenimentul, organizat de Picant Events, va avea loc pe 11 martie la Hotel Caro, in Bucuresti.

"Insider" este un training de comunicare interdepartamentala. Acesta se adreseaza managerilor, marketerilor, oamenilor de comunicare, responsabililor din departamentul de HR, care se ocupa de comunicare organizationala, strategii de motivare si retentie, dar si tuturor angajatilor care colaboreaza cu echipele de marketing din firmele lor.

Taxa de participare este de 1.000 de lei + TVA/persoana. La aceasta taxa se pot aplica urmatoarele reduceri: 10% pentru inscrieri si plati efectuate pana pe 20 februarie; 5% pentru inscrierea a minim trei persoane de la aceeasi companie, reducere cumulabila cu cea pentru inscrieri rapide. Data limita pentru inscrieri este 6 martie.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Business Networking Event (11 martie 2009)

Evenimentul, organizat de Junior Chamber International Bucuresti, va avea loc pe 11 martie, la Hotel Marriott, in Bucuresti.

Business Networking Event isi propune sa contribuie la consolidarea networking-ului ca instrument de dezvoltare a unei afaceri.

Printre participantii la eveniment se numara antreprenori, account manageri, consultanti si freelanceri, in limita a 20 de invitati.

Taxa de participare este de 87 de lei/persoana, iar inscrierile se fac in limita a 20 de locuri.

Mai multe informatii legate de inscrieri pot fi gasite aici.

 

Training "Managementul elaborarii propunerilor de finantare" (11 - 13 martie 2009)

Evenimentul, organizat de Institutul Roman de Training (IRT), va avea loc in perioada 11-13 martie, la sediul IRT din Bucuresti.

Training-ul se adreseaza tuturor persoanelor care doresc sa dobandeasca cunostintele si aptitudinile necesare redactarii de propuneri de finantare pentru competitiile de proiecte finantate din Fonduri Structurale si de Coeziune.

Tematica abordata in cadrul cursului este urmatoarea: Identificarea elementelor cheie ale proiectului; Alocarea pe programe operationale a proiectelor; Identificarea si formularea ideilor de proiecte; Fundamentarea ideilor de proiect; Formularea si fundamentarea proiectelor; Planificarea activitatilor; Planificarea resurselor; Redactarea cererilor de finantare; Eligibilitatea proiectului; Structura cererii de finantare; Redactarea cererilor de finantare; Analiza surselor de finantare; Etapele evaluarii si selectiei de proiecte; Verificarea elementelor eligibile ale proiectului; Caracteristicile unei cereri de finantare de succes; Intocmirea dosarului de finantare; Analiza documentelor specifice anumitor aplicatii.

Taxa de participare este de 1.080 de lei/persoana, la care se acorda urmatoarele reduceri: 10% pentru cel putin doua persoane inscrise de la aceeasi organizatie; 5% pentru persoanele care au mai participat la training-uri organizate de IRT. Reducerile se pot cumula, iar taxa se poate achita in doua transe egale.

Data limita pentru inscriere este 4 martie 2009. Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Curs ”Criza. Restructurarea profitabila a afacerii” (11 - 14 martie 2009)

Evenimentul, organizat de Exegens Management Consultants, va avea loc in perioada 11 - 14 martie, la Hotel Ibis - Palatul Parlamentului, Bucuresti.

Cursul se adreseaza urmatoarelor categorii de persoane: manageri generali, manageri de marketing, manageri de vanzari, costing manageri, manageri de resurse umane, logistic manageri, manageri de productie,  purchasing manageri, quality manageri, angajati din controlling etc.

Principalele teme abordate in cadrul cursului vor fi: Piata si reproiectarea nomenclatorului cu produse profitabile - restructurare marketing; Reorganizarea si reproiectarea proceselor afacerilor dupa noua valoare client - restructurare operatiuni si organigrama; Caile de finantare si regandirea modului de abordare a sistemului de costuri - managementul furnizorilor si al stocurilor, costul activitatilor si al proceselor; Sistemului de monitorizare si de abordare al pierderilor - baza productivitatii.

Taxa de participare este de 400 de euro + TVA/persoana, la care se acorda o reducere de 5% pentru minim trei participanti de la aceeasi companie.

Data limita pentru inscriere este 6 martie. Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Training "Tehnici de vanzare B2B" (11 - 25 martie 2009)

Evenimentul, organizat de Asebuss, va avea loc in perioada 11 - 25 martie, la sediul Asebuss Exec-Edu, in Bucuresti.

Training-ul se adreseaza agentilor comerciali care doresc sa-si imbunatateasca relatiile cu clientii, aptitudinile si eficacitatea in activitatea de vanzari.

Tematica abordata cuprinde: Procesul vanzarii; Secretele succesului in domeniul vanzarilor; Aptitudinile de comunicare si negociere; Prospectarea pietei; Planificarea si programarea vizitei de vanzare; Tehnici de abordare si prezentare; Tratarea obiectiilor clientilor; Tehnici de incheiere a vanzarii; Dezvoltarea relatiilor pe termen lung.

Taxa de participare este de 490 de euro + TVA/persoana, iar data limita pentru inscrieri este 5 martie.

Pentru detalii privind inscrierea la acest training, persoana de contact este Mihnea Rasca - 0723.171.365; mihnea @ asebuss.ro.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.