Eveniment Business Target Club ”Cash-flow-ul - instrument esential pentru controlul si consolidarea afacerii tale” (11 martie 2010)

Evenimentul, organizat de Business Target Club (BTC), un proiect al JCI Bucuresti si Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri, va avea loc pe 11 martie, la Hotel Residence Cerisiers din Bucuresti.

Editia a noua a Business Target Club se adreseaza atat antreprenorilor la inceput de drum care au nevoie de sfaturi practice, cat si managerilor experimentati care doresc sa afle idei inovative privind administrarea eficienta a cash-flow-ului in contextul crizei economice, se arata in comunicatul de presa.

Participantii la acest eveniment vor avea ocazia sa aprofundeze informatii precum: notiuni de baza despre cash flow, echilibrarea balantei de incasari si plati, evaluarea impactului financiar al tranzactiilor de vanzare/cumparare si actualizarea planului de actiune in functie de resursele disponibile in companie.

Cei care sunt interesati sa participe la eveniment trebuie sa intre pe pagina dedicata membrilor BTC, sa gaseasca o persoana pe care o cunosc si sa primeasca o recomandare din partea membrului respectiv. Dupa ce au obtinut recomandarea se pot inscrie online la eveniment.

Taxa de participare este 200 lei/persoana, daca se achita in avans, si 250 de lei/persoana daca se achita pe loc.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Plugg - Eveniment dedicat antreprenoriatului si inovatiei in Europa (11 martie 2010)
Evenimentul, organizat de Robin Wauters, va avea loc pe 11 martie, la Bruxelles.

Conferinta isi propune sa ofere o imagine reala a ceea ce se intampla in Europa, care sunt avantajele/dezavantajele continentului european in comparatie cu alte regiuni, precum si ce anume rezerva viitorul pentru industria digitala europeana.

Printre speakerii invitati la eveniment se numara Mike Butcher (Editor, TechCrunch Europe), Tariq Krim (Founder & CEO, Jolicloud), Ilja Laurs (Founder & CEO, GetJar), Saul Klein (Partner, Index Ventures), Inmaculada Martinez (Digital Media Strategist & Venture Capital Investor, Stradbroke Advisors), Jon S. von Tetzchner (Co-founder and Chairman, Opera Software), Cyril Zimmermann (Founder & CEO, Hi-Media), Peter Crosby (COO, Viadeo), Peter Arvai (CEO, Prezi).

In cadrul evenimentului, va avea loc si o competitie, in care 20 de start-up-uri vor avea ocazia sa-si prezinte ideile de business si realizarile in fata unei audiente formate din profesionisti din industriile media si tehnologie, dar si din mediul investitional.

In competitie se poate inscrie orice start-up din Europa, data limita fiind 12 februarie.

Taxa de participare este de 450 de euro/persoana. Insa, pentru inscrieri si plati efectuate pana pe 28 februarie, taxa se reduce la 300 de euro/persoana.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

OpenCoffee Club (11 martie 2010)
Evenimentul, organizat de Viorel Spinu, Founder TaskWriter, are loc in fiecare zi de joi a saptamanii, intre orele 9.00 si 11.00, la Cafepedia Romana, in Bucuresti.

In cadrul OpenCoffee Club se intalnesc persoane interesate de start-up-uri online, pentru a discuta diverse probleme intr-un mediu informal.

Intalnirile sunt foarte deschise si nu au o agenda stricta. In principiu, in cadrul intalnirilor au loc discutii despre scena Internetului in general, se prezinta demo-uri de aplicatii, se face networking, existant si posibilitatea ca la anumite intalniri sa participe si investitori din zona online.

Inscrierile se fac prin Viorel Spinu, la adresa de e-mail postata pe site-ul evenimentului.

 

Curs ”Managementul proiectelor” (11 - 12 martie 2010)
Evenimentul, organizat de Extreme Training in colaborare cu All-News, face parte din proiectul Business StartUp, finantat de Programul Operational Sectorial

Dezvoltarea Resurselor Umane prin Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse si cofinantat de Uniunea Europeana prin Fondul Social European, va avea loc in zilele de 11 si 12 martie, in Bucuresti.

Tematica abordata in cadrul cursului cuprinde: Prezentare proiecte de anvergura; Posibilitati de infiintare de finantare a proiectelor; Definire concepte; Ciclul managementului de proiect; Premisele succlesului; Echipa proiectului; Managementului riscului; Managementul timpului; Ce inseamna sa fi manager de proiect; Calitatile si rolul managerului; Planul/orarul activitatilor proiectului; Bugetul proiectului; Controlul asupra proiectului; Raportarea.

Participarea la acest curs este gratuita, fiind eligibile persoanele care au mentionat in adresa unul dintre sectoarele Municipiului Bucuresti sau una din localitatile judetului Ilfov.

Data limita pentru depunerea formularelor de inscriere este de 15 februarie. Mai multe informatii pot fi solicitate aici.

 

Curs “Abilitati de comunicare eficienta” (11 - 12 martie 2010)
Evenimentul, organizat de Von Consulting, va avea loc in zilele de 11 si 12 martie, in Bucuresti.

In prima zi de curs vor fi abordate urmatoarele teme: Comunicare eficienta - personala, in grup; Comunicare verbala si non-verbala; Identificarea si eliminarea barierelor in comunicare; Primirea si decodarea mesajelor altor persoane; Ascultarea activa; Oferirea si primirea feedbackului in mod eficient.

Agenda cursului in cea de-a doua zi cuprinde: Formularea mesajelor pentru a produce impactul dorit; Comunicarea cu diverse tipuri de persoane; Comunicarea online: e-mail, mesagerie, bloguri, forumuri, etc; Comunicarea la telefon; Elementele unei prezentari de success; Indentificarea propriului stil de comunicare.

Taxa de participare este de 250 de euro/persoana (fara TVA). Mai multe informatii pot fi gasite aici.