Training “Advanced Exhibiting Techniques” (12 decembrie 2008)

Evenimentul, organizat de Picant Events, va avea loc in data de 12 decembrie la Hotelul Caro din Bucuresti.

Advanced Exhibiting Techniques este un training de tehnici avansate de marketing prin targuri si expozitii, dedicat persoanelor din companii care participa si care au cunostinte medii sau avansate despre participarea la targuri si expozitii.

Inscrierile la curs se pot efectua pana pe 9 decembrie in baza taxei de participare de 600 de lei + TVA de persoana. La aceasta taxa se aplica o reducere de 5% pentru cel putin trei persoane de la aceeasi companie.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Curs de Business Practitioner NLP (12 decembrie 2008 - 26 septembrie 2009)

Evenimentul, organizat de Competent Consulting, se va desfasura in perioada 12 decembrie - 26 septembrie la U Business Center, din Bd. Iancu de Hunedoara Nr. 8, Bucuresti.

Cursul este structurat pe noua module si are ca obiective: dezvoltarea aptitudinilor de manager si lider, a capacitatii de motivare a altora; dezvoltarea abilitatior de comunicare, persuasiune si influentare a persoanelor cu care se intra in contact; dezvoltarea capacitatii de a lua decizii rapide, de a gestiona riscurile si situatiile de criza; dezvoltarea abilitatilor de gestionare a propriilor stari emotionale, de automotivare si a capacitatii de memorare si invatare.

Business Practitioner NLP se adreseaza: managerilor companiilor cu mai putin de 100 angajati; top si middle-managerilor din marile companii, in special managerilor de HR; persoanelor care isi pregatesc accesul in zona de middle- si top-management; trainerilor din domeniul resurselor umane; consilierilor, mediatorilor si facilitatorilor specializati pe zona business.

Taxa de inscriere este de 9.600 de lei + TVA, pentru plata esalonata, sau de 9.100 de lei + TVA, in cazul platii in avans. De asemenea, se mai ofera un bonus de 10% in cazul in care la curs participa trei persoane de la aceeasi companie, bonusurile nefiind cumulative.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.