Seedmoney Wednesday Breakfast (12 mai 2010)
Evenimentul, organizat de Seedmoney, se desfasoara in fiecare zi de miercuri a saptamanii, la Bucharest Hubb.

Seedmoney Wednesday Breakfast reprezinta o serie de intalniri informale dedicate celor pasionati de online si antreprenoriat. In cadrul acestor evenimente, cei interesati pot intalni si aborda advisori, pot prezenta cereri de advice sau finantare advisorilor si investitorilor (inclusiv Seedmoney), pot schimba informatii, idei si contacte cu persoane din acelasi domeniu.

Programul include o ora de networking, 30 de minute de prezentari sustinute de advisori de pe lista Seedmoney si 30 de minute de intrebari si pitchuri.

Accesul este gratuit, fiind nevoie doar de inregistrare. Pentru mai multe detalii, cei interesati se pot inscrie in grupul Entrepreneurs by Seedmoney pe Facebook sau pot urmari Seedmoney pe Twitter.

 


Curs “Comunicare Eficienta” (12 - 13 mai 2010)

Evenimentul, organizat de Vision Consulting, va avea loc in zilele de 12 si 13 mai, in Bucuresti.

Principalele teme abordate in cadrul cursului vor fi: Introducere in comunicare; Bariere in comunicare; O mai buna intelegere a interlocutorului; Arta ascultarii active; Abilitati de exprimare; Critica - constructiva sau nu?; Limbajul nonverbal; Limbajul para-verbal; Prima intalnire, prima impresie; Comunicarea la telefon; Comunicarea orala vs comunicarea scrisa; Gestionarea conflictelor.

Taxa de participare este de 290 de euro + TVA/persoana, la care se pot aplica discounturi cumulative ce pot ajunge pana la 20%.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.