Curs “Indicatori de Performanta: Masurare, Invatare, Optimizare” (12 - 13 mai 2011)
Evenimentul, organizat de Acumen Integrat in parteneriat cu portalul IndicatoridePerformanta.ro, va avea loc in zilele de 12 si 13 mai, la Hotel Bucharest Unirii Square.

Cursul se adreseaza antreprenorilor, managerilor si coordonatorilor, precum si analistilor din departamentele de productie sau furnizare de servicii.

Tema primei zile de curs este “Intelegerea, selectarea si documentarea KPIs (indicatorilor de performanta)”, in timp ce ziua a doua are ca tema “Utilizarea inteligenta a indicatorilor de performanta”.

Agenda cursului cuprinde opt sesiuni, impartite in cele doua zile astfel: Aspecte cheie ale masurarii performantei; Selectarea indicatorilor cheie de performanta; Documentarea indicatorilor cheie de performanta; Colectarea datelor si raportarea performantei; Analiza si utilizarea rezultatelor de performanta; Masurarea performantei in practica; Factori de succes in managementul performantei; Aplicarea in organizatii a cunostintelor acumulate in timpul cursului.

Taxa de participare la curs este de 1.650 lei (fara TVA), iar data limita pentru inscriere este 5 mai.

Mai multe detalii pot fi gasite aici.

 

Seminar "Change Management" (12 - 13 mai 2011)
Evenimentul este organizat de Business-Edu si va avea loc in zilele de 12 si 13 mai, la hotel Capital Plaza din Bucuresti.

Seminarul se desfasoara in limba engleza si se adreseaza segmentului de top si middle management, specialistilor din organizatii, business partners.

Agenda seminarului cuprinde urmatoarele teme: Ce este schimbarea organizationala si cum schimba organizatiile; Tipuri de schimbare organizationala; Cum sa creezi sisteme de schimbare; Ce anume isi doresc oamenii in timpul schimbarii; De ce se opun oamenii schimbarii; Rolul de suport pentru oameni in procesul schimbarii; Cum sa dezvolti un proces de suport personalizat; Cum sa inchei socotelile cu trecutul si sa te indrepti spre urmatoarea schimbare.

Mai multe detalii pot fi gasite aici.

 

Targul EcoLogica (12 - 15 mai 2011)
Evenimentul este organizat de Monitorul Cluj si va avea loc intre 12 si 15 mai, in Cluj-Napoca.

Targul de energie regenerabila si constructii ecologice isi propune sa informeze publicul cu privire la cele mai noi si inovative sisteme de producere a energiei verzi.

In cadrul targului se anunta a fi expusa o gama variata de echipamente si tehnologii de producere a energiei regenerabile, urmand sa fie prezentate si solutii viabile de construire a unei locuinte ecologice, cu costuri mici si impact mare asupra mediului inconjurator.

Mai multe detalii pot fi gasite aici.