Curs “Tehnici de prezentare eficienta” (12 martie 2010)
Evenimentul, organizat de Von Consulting, va avea loc pe 12 martie, la Iasi.

In prima zi de curs vor fi abordate urmatoarele teme: Evaluarea propriilor abilitati de prezentare; Greseli comune in prezentari; Cum dam si cum primim feedback; Anxietate, trac si emotii - cum le stapanim; Controlul vocii - volum, ton, frecventa, viteza; Contactul vizual - scop, bariere; Limbajul corpului sub controlul tau; Primele 90 de secunde ale unei prezentari, cum sa termini grandios o prezentare; Structura unei prezentari; Prezentarea in grupuri; Exercitii prezentare filmate.

Agenda cursului in cea de-a doua zi cuprinde: Selectarea unui continut cu “lipici” la public; Folosirea instrumentelor vizuale in prezentari; Prezentari Powerpoint, grafice, etc; Prezentarea in grupuri;  Exercitii prezentare filmate; Feedback pentru exercitii; Idei pentru prezentari ingenioase; Cum sa faci fata intrebarilor intr-o prezentare; Cum sa comunici cu persoanele dificile.

Taxa de participare este de 250 de euro/persoana (fara TVA). Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 


Training “Negocieri - Complexe” (12 - 13 martie 2010)

Evenimentul, organizat de Compass Training, va avea loc in zilele de 12 si 13 martie, in Bucuresti.

Trainingul este recomandat in principal pentru: personalul din middle si top management care este implicat frecvent in procese de negociere pentru obtinerea unor performante mai bune / reimprospatarea cunostintelor si exercitii noi; key account manageri si/sau angajati care participa la negocierea cu Key Accounts (inclusiv angajati de la departamentul Achizitii); orice angajat care este implicat intr-un proces ce are drept scop obtinerea unor rezultate stabilite.

Tematica abordata in cadrul training-ului cuprinde: Pasii esentiali ai procesului de negociere. Modul de pregatire si de incepere a discutiilor. Realizarea compromisurilor - atat de necesare ambelor parti; Principalele aspecte privind comunicarea in cadrul procesului de negociere; Tipuri de negociere. Win/win vs. win/lose; Stiluri de negociere. Evaluarea stilului personal cel mai folosit; Jocuri folosite de negociatori; Strategii si tactici in procesul de negociere. Decizii strategice in diferite etape ale procesului de negociere; Negocierile de grup; Aspecte legate de negocierea in context inter-cultural; Analiza post-negociere.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Curs "Metode practice de evaluare a performantelor" (12 - 13 martie 2010)
Evenimentul, organizat de Humans - People Academy, va avea loc in zilele de 12 si 13 martie, la Bucuresti.

Cursul se adreseaza managerilor de orice nivel, angajatilor departamentelor de resurse umane sau consultantilor care au responsabilitatea de a crea, introduce si imbunatati procesele de evaluare a performantelor.

Tematica abordata in cadrul cursului este urmatoarea: Cultura organizationala ca punct de pornire in evaluarea performantelor; Managementul performantei; Stabilirea obiectivelor intr-un proces de evaluare a performantelor; Alegerea celui mai potrivit tip de evaluare, adaptat contextului; Stabilirea criteriilor de evaluare; Evaluarea ”Feed-back 360º”; Evaluarea ”Management by Objectives”; Erori aparute in cadrul procesului de evaluare a performantelor.

Taxa de participare este de 590 de lei (scutit de TVA)/persoana.

Mai multe informatii pot fi solicitate aici.

 


South by Southwest Interactive Festival (12 - 16 martie 2010)

Evenimentul, organizat in cadrul SXSW (South by Southwest) 2010, va avea loc in perioada 12 - 16 martie, in Austin, Texas, Statele Unite ale Americii.

Pe durata celor cinci zile de desfasurare, importanti specialisti vor sustine prezentari in domeniul tehnologiilor emergente si vor avea loc evenimente de networking gazduite de lideri din industrie. De asemenea, vor fi organizate prezentari ale celor mai interesante site-uri, jocuri video si proiecte nou lansate.

Taxa de participare la SXSW Interactive este de 550 de dolari/persoana.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.